Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:08:09

Рідні фірми розіграли 3 мільйони на ще один пам’ятник жертвам фашистів

19.10.2013   09:33Агенцiя

Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації 8 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ДП “УкрСіверБуд” на спорудження меморіального комплексу пам’яті жителів населених пунктів України, знищених фашистськими окупантами в м.Корюківка. Вартість робіт складає 3,00 млн грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Пам’ятник планують звести у жовтні-грудні 2013 року. На місці меморіалу встановлять хрест, каплицю, влаштують скульптурну експозицію, насиплють братські могили, розмістять виставкові стенди, підлоги облицюють гранітом, прокладуть водопровід і каналізацію, підключать електроосвітлення, озеленять територію.

ПП “Семидар” пропонувало виконати роботи на 0,92 млн грн. дорожче. Фірму “Семидар” заснував чернігівець Сергій Марчук.

Засновником дочірнього підприємства “УкрСіверБуд” ЗАТ “ДСК” є ТОВ “ДСК-1”. Засновниками цієї фірми є Сергій Замокін, Роман Вереша, Віктор Вереша і директор комунального підприємства “Чернігівбудінвест” Віталій Собиченко.

Донька Віталія Собиченка Катерина разом з Сергієм Марчуком заснували ТОВ “Будівельна компанія “СКМ”.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини