Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:35:48

Ніжин: 30 сімей залишились без тепла

04.10.2013   08:29Агенцiя

Одночасно з початком холодів у Ніжині тридцять сімей залишилися без опалення: у чотириповерховому будинку два тижні тому вимкнули газопостачання. Причиною відключення тридцяти сімей від газу називають відсутність договору з власником будинку (балансоутримувача).

“Наш будинковий комітет надіслав у газ господарство лист з проханням продовжити термін дії договору між ними та нашим будинковим комітетом до встановлення власника, але отримали відмову (лист у додатку – відповідь відмова з Ніж УГГ)” – говорять жителі будинку.

Вони повторно надсилали листа начальнику Ніжинського УГГ з вимогою про надання інформації про власника нашого будинку з яким на момент пуску газу (січень 2007 року) було укладено договір на відсутність якого вони самі ж спираються. НА цей лист до цього часу відповіді НЕ НАДІЙШЛО!

Також жителі надсилали запити до Міністерства Оборони України про встановлення власника та про акт передачі, і отримали відповідь, що будинок передано на баланс Ніжинського управління комунального господарства).

Будинок зданий в експлуатацію, до забудовника претензій у держави Україна, яка через Міністерство оборони України виступала замовником, немає. Акти прийому-передачі підписані.

Але у жителів будинку постійно виникають серйозні проблеми. Впродовж семи років будинок міський ЖЕК не приймає на баланс; будинок не підключають до мережі водовідведення (каналізації); гостро стоїть питання про відключення від газопостачання.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини