Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:15:12

Прикордонники не пропускатимуть тварин без документів

24.09.2013   17:17Агенцiя

Північне регіональне управління Державної прикордонної служби України інформує! Північне регіональне управління Державної прикордонної служби України інформує!

З 20.00 25 вересня 2013 року тимчасово призупинено рух транспорту у місцевих пунктах пропуску через державний кордон України з Російською Федерацією і Республікою Білорусь до особливого розпорядження. На ділянці Північного регіонального управління такі місцеві пункти пропуску функціонують в населених пунктах Деревини, Ільмівка, Добрянка, Кам’янка на Чернігівщині; Переброди, Вичівка на Рівненщині, Тур, Гута на Волині.

Ці обмеження пов’язані із складною ситуацією, яка склалася на території Російської Федерації та Республіки Білорусь щодо збудника африканської чуми свиней. З метою недопущення занесення в Україну небезпечної хвороби та на виконання пункту 6 протоколу № 53 засідання Кабінету Міністрів України від 11 вересня 2013 року усі транспортні засоби, які намагатимуться перетнути українсько-російський та українсько-білоруський кордон у місцевих пунктах пропуску, які необлаштовані спеціальними обладнанням для обробки та утилізації, будуть скеровуватись у найближчі пункти пропуску через державний кордон для міжнародного та міждержавного сполучення для проходження визначених законодавством видів контролю.

На ділянці Північного регіонального управління можна перетнути українсько-російський кордон в наступних пунктах пропуску: Грем‘яч, Миколаївка, Сеньківка;

українсько-білоруський кордон в наступних пунктах пропуску: Сеньківка, Нові Яриловичі, Славутич, Вільча, Виступовичі. Майдан Копищанський, Городище, Прикладники, Дольськ, Самари, Доманове, Піща, Пулемець.

В цей період обмежується перевезення продукції тваринництва без відповідних документів.

Додаткову інформацію з данного питання можна отримати в Міністерстві агрополітики та Держветфітослужбі.

Віктор Вирва

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.