Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 16:21:23

В Чернігові створене дитяче громадське об’єднання “Юний міліціонер”

04.09.2013   16:04

З метою патріотичного та правового виховання, а також здорового фізичного розвитку дітей, організації їх змістовного дозвілля, чернігівська міліція спільно з освітянами створила громадське об’єднання “Юний міліціонер”.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Управління МВС в Чернігівській області вийшли з пропозицією до Управління освіти і науки облдержадміністрації щодо впровадження в загальноосвітніх закладах міста Чернігова дитячого громадського об’єднання “Юний міліціонер”. Були проведені робочі зустрічі з представниками Управління освіти і науки, центру позашкільної освіти, на яких розглянуто питання щодо функціонування дитячого об’єднання на базі школи № 13 міста Чернігова.

В Чернігові створене дитяче громадське об’єднання “Юний міліціонер”. Спільними зусиллями працівників кримінальної міліції у справах дітей, представників освіти і науки, центру позашкільної освіти, а також адміністрації ЗОШ № 13 міста Чернігова було розроблено Положення про дитяче громадське об’єднання “Юний міліціонер Чернігова”. До навчального плану школи внесені лекції, заняття, екскурсії та інші заходи, які передбачені цим Положенням.

Урочисте відкриття ДГО “Юний міліціонер Чернігова” відбулося на базі загальноосвітньої школи № 13 міста Чернігова. До складу об’єднання увійшли учні 10 та 11 класів.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.