Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:34:46

В Управлінні СБ України в Чернігівській області відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Прапора та 22-ї річниці Незалежності України

24.08.2013   08:59

23 серпня в Управлінні СБ України в Чернігівській області відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності України. Керівництво Управління привітало співробітників із святами, було зачитано привітання Голови Служби безпеки України О. Якименка, в якому, зокрема, зазначалось: “Нині ми усвідомлюємо, що творення держави, її сьогодення та майбутнього, в якому неодмінно пануватимуть суспільний мир та злагода, стабільність та загальне порозуміння – наш спільний обов’язок. Запорукою досягнення цього є самовіддана, звитяжна праця кожного з нас, громадянський мир та взаємоповага”.

Символічним та пам’ятним цей день став для молодих співробітників, які нещодавно почали проходити службу в Управлінні після закінчення вищих військових навчальних закладів: Національної академії Служби безпеки України та Інституту підготовки юридичних кадрів для СБУ Національного університету “Юридична академія України імені Ярослава Мудрого”. Їм були вручені посвідчення співробітника Служби безпеки України.

На урочистостях були присутні й ветерани вітчизняної спецслужби. Звертаючись до співробітників Управління з вітальними словами, вони побажали молодому поповненню бути гідними високого звання офіцера СБУ та нових досягнень у почесній справі захисту безпеки незалежної України.

Кращі співробітники Управління за високі здобутки у роботі були нагороджені відомчими відзнаками, подяками та грамотами.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.