Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:56:06

Малолітнього мандрівника міліціонери знайшли менш ніж за добу

21.08.2013   12:17

В Чернігівській області працівники кримінальної міліції у справах дітей провели цілу операцію по встановленню місце знаходження 5 річного хлопчика, який зник безвісти.

До чергової частини Борзнянської міліції звернулась 22-річна мешканка села Комарівка, яка повідомила, що зник безвісти її 5-річний син.

Дане повідомлення було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 с. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

На пошуки малолітнього був орієнтований весь особовий склад Борзнянського райвідділу, пости ДАІ, прилеглі райони, а також на місце виїхали працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернігівській області.

Розпочалась кропітка робота. Важлива була кожна хвилина. В процесі розшукових заходів оперативники встановили, що хлопчика бачили з невідомою жінкою на околиці села, коли вони вдвох стояли на трасі і «ловили» попутній транспорт.

За декілька годин правоохоронці з’ясували особу дівчини. Вона виявилася не місцевою, а з міста Ніжина.

Оперативники виїхали до Ніжина, де вона мешкала разом з батьками. На жаль за місцем мешкання її не виявилось. Тому правоохоронці почали відпрацьовувати місто, розшукуючи обох по прикметах. І на одній з вулиць Ніжина міліціонери побачили схожу за описом молоду жінку, а з нею малого хлопчика. Їх обох посадили до автівки та доставили до райвідділу. Ними й виявились розшукувані. Хлопчика одразу було повернуто батькам.

Наразі міліцією проводяться всі необхідні слідчі дії по встановленню обставин зникнення малолітнього.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини