Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 13:48:01

Чернігівській десант на “Чернігів”

05.08.2013   13:03

Підшефний корабель Військово-Морських Сил Збройних Сил України – морський тральщик “Чернігів”, відвідала делегація з Чернігівщини. До її складу увійшли представники виборчої та виконавчої влади, працівники аграрних підприємств та лісових господарств Сіверського краю.

Головним результатом цієї зустрічі стало підписання Угоди “Про шефські зв’язки та співробітництво” між представниками морського тральщика “Чернігів” та керівниками Чернігівської райдержадміністрації і райради на наступний рік.

Зокрема, цим документом передбачено забезпечення та оновлення матеріально-технічної бази корабля, вирішення соціальних потреб військових моряків, військово-патріотичного виховання молоді та відбору кандидатів військової служби за контрактом з Чернігівщини для служби на однойменному кораблі.
Розуміючи важливість такої допомоги і цінуючи багаторічні шефські стосунки, які склалися між чернігівцями і моряками однойменного корабля цю роботу особисто очолює голова Чернігівської райдержадміністрації Микола Ганжа.
– Дуже вдячні командуванню за запрошення і теплий прийом. І від імені громади нашого району бажаю успіхів військовим морякам в нелегкій справі захисників Батьківщини, – сказав керівник делегації голова Чернігівської райради Михайло Литвин.

Традиційно гості прибули на корабель не з порожніми руками. Вони передали екіпажу відеокамеру, фотоапарат, кольоровий принтер, настільні ігри, набори для фарбування, продукти харчування та багато іншого.

В ході візиту делегація оглянула корабель, зустрілася із екіпажем. Гості розмовляли із земляками, що несуть службу на кораблі, ознайомилися з умовами проживання, харчування та відпочинку матросів, цікавилися зв’язками із рідними.

Учасники делегації висловили вдячність офіцерам і мічманам за батьківську турботу про земляків, а морякам, у свою чергу, дали наказ гідно нести звання Чернігівця на Українському військовому флоті.

Командир морського тральщика “Чернігів” капітан третього рангу Борис Палій поінформував гостей, що за шість місяців поточного року екіпаж “Чернігова” виконав заходи інтенсивного періоду навчання, здійснив тривале несення бойової служби у морській економічній зоні України, виконав завдання в рамках антитерористичної операції “Чорноморська гармонія”, провів серію тренувальних виходів з бази виконавши в морі різноманітні бойові вправи, взяв активну участь у міжнародних багатонаціональних навчаннях “Сі-Бриз-2013”, тим самим запевнивши шефів, що корабель займає чільне місце у Вітчизняному флоті, в тому числі завдячуючи шефській допомозі.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини