Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:53:44

Обвинувачений у жорстокому нападі екс-майор каже, що вагітна жінка сама порізала собі живіт

02.08.2013   08:24Агенцiя

Екс-майор міліції Сергій Ярошенко, якого обвинувачують у жорстокому нападі з ножем на вагітну жінку і вбивстві ненародженої дитини, не визнає вини, йдеться у сюжеті ТСН.

Про це у четвер, 1 серпня, він заявив в своєму останньому слові у суді. Він припускає, що Оксана Циганок сама нанесла собі рани ножем нібито заради того, щоб не повертати родині Ярошенка недостачу, виявлену в їхньому в магазині.

Так званий “борзнянський різник” стверджує, що в час нападу на Оксану Циганок він був вдома, але ніяк не може пояснити, чому на його светрі виявили кров жінки. Водночас родичі екс-майора відмовили підтвердити його алібі.

Прокурор Тетяна Варуша вважає злочин доведеним і сумнівається в алібі Ярошенка. Вона проситиме для підсудного 15 років позбавлення волі.

Водночас адвокат Ярошенка впевнений, що слідство було поверховим. Зокрема, він не розуміє, чому ніхто не дослідив, чи могла Оксана сама собі завдати ножових поранень у живіт та обличчя.
Екс-майор міліції, що напав з ножем на вагітну жінку, не визнає вини

“Прошу мене виправдати, кримінальне провадження у справі закрити”, – заявив Ярошенко суду на останньому засіданні у четвер.

У свою чергу Оксана Циганок боїться, що її кривдника виправдають, “випустять, і він буде коїти те, що коїв раніше”.

Судді, вислухавши дебати обох сторін, пішли в нарадчу кімнату. Вирок у справі “борзнянського різника” мають зачитати сьогодні о 8:00.

Нагадаємо, на 22-річну мешканку райцентру Борзна Чернігівської області Оксану Циганок напали на початку березня. Вона заявила, що екс-майор Сергій Ярошенко прийшов до неї з ножем, щоб вимагати 121 тис. грн. Ці гроші вона нібито нелегально заробила у магазині його батька – саме таку суму нестачі нарахували жінці після 4 місяців роботи в місцевому магазині.

Коли жінка почала заперечувати, чоловік оскаженів, а почувши, що вона вагітна, почав бити її ножем в живіт. Нанісши п’ять ударів, чоловік захотів перерізати їй горло, проте Оксана ухилилась, і він порізав їй обличчя.


http://tsn.ua/ukrayina/obvinuvacheniy-u-zhorstokomu-napadi-eks-mayor-kazhe-scho-vagitna-zhinka-sama-porizala-sobi-zhivot-304926.html

 

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини