Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:11:57

До суду скеровано матеріали кримінального провадження стосовно двох іноземців-контрабандистів

29.07.2013   14:45

Управлінням СБ України в Чернігівській області завершено розслідування кримінального провадження стосовно двох іноземних громадян, які підозрюються у тому, що вони намагалися контрабандним шляхом переправити на територію сусідньої держави 4 кг канабісу.

У березні ц.р. у пункті пропуску “Сеньківка” співробітники СБ України спільно з прикордонниками зупинили автомобіль, у якому перебувало двоє громадян Республіки Молдова віком 29 та 32 роки.

Під час проведення поглибленого догляду транспортного засобу, у порожнині запасного колеса, яке знаходилось у багажному відділенні авто, правоохоронці виявили та вилучили 21 поліетиленовий пакунок з наркотичним засобом. Таким чином правоохоронні органи не допустили потрапляння до незаконного обігу понад 800 доз наркотику.

Обом зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст. 28, ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах, вчинена групою осіб за попередньою змовою), ч. 3 ст. 307 (незаконне зберігання та перевезення з метою збуту наркотичного засобу в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 32, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 305 (замах на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. За рішенням суду підозрюваним було обрано запобіжний захід тримання під вартою.

Наразі матеріали кримінального провадження із затвердженим обласною прокуратурою обвинувальним актом скеровано до Городнянського районного суду Чернігівської області.


Управління СБ України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини