Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:17:46

У Чернігові проходить семінар-консультація з стратегії старого розвитку малого міста

09.07.2013   08:37

В рамках україно-німецького проекту «Сталий розвиток малих міст Чернігівської області» 8, 9 липня 2013 р. в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проходить консультаційний семінар для міських та селищних голів Чернігівської області.

Під час заходу його учасники ознайомляться з рамковими умовами, необхідними для забезпечення сталого розвитку населених пунктів у сільській місцевості (малих міст та селищ), презентуватиметься профіль міста у контексті сталого розвитку та виконуватиметься вправа з вивчення електронної сторінки міста як засобу привернення до нього уваги інвесторів.

Голови територіальних громад обговорюватимуть як впливають існуючі рамкові умови на розвиток міст, зокрема щодо реалізації в регіонах завдання Президента України щодо створення належних умов для розвитку сільських населених пунктів, представлять ресурси своїх територіальних громад як основу її профіля та бази сталого розвитку, проаналізують як впливає профіль міста на його конкурентоспроможність, розглянуть варіанти представлення профіля територіальної громади.

Семінар проводить керівник Інституту врядування  та референт фонду Ганса Зайделя Анатолій Чемерис.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини