Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:42:51

На кордоні затримали партію ліків від гемофілії А

25.06.2013   14:24

23 червня в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі» на в’їзд в Україну під керуванням громадянина 39-річного РФ Євгена Г. прибув автомобіль «Ford Mondeo».

З метою недопущення незаконного  переміщення через державний  кордон товарів безпекової складової  та виходячи з оцінки аналізу ризику прикордонним нарядом, враховуючи нервову поведінку водія, ініційовано проведення поглибленого огляду автомобіля. Автомобіль перенаправили зі смуги руху «зелений коридор» на «червоний», де прикордонно-митна оглядова група здійснила його поглиблену перевірку.

В результаті перевірки в багажному відділені, в двох поліетиленових пакетах для заморожених продуктів, виявлено 50 комплектів медичного препарату «Koate-DVI». Власником ліків визнав себе водій. Ліки вилучено та оцінено у 96416 гривень.

Довідка

Латинська назва: Koate-DVI
Фармакологічні групи: Коагулянти (у тому числі фактори згортання крові), гемостатики
Нозологічна класифікація (МКБ-10): D66 Спадковий дефіцит фактора VIII. D68.4 Набутий дефіцит фактора згортання. D68.8 Інші уточнені порушення згортання. R58 Кровотеча, не класифіковані в інших рубриках
Фармакологічна дія
Діюча речовина (МНН) Антигемофільний фактор VIII плазматичний (Antihemophilic factor VIII)
Застосування: Гемофілія A; набута недостатність фактора VIII; захворювання, що супроводжуються утворенням антитіл до чинника VIII.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини