Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:37:51

Підліток-вбивця 4-річного хлопчика поранив заточкою співробітника СІЗО

17.06.2013   16:24Агенцiя

У Чернігові 15-річний підозрюваний у вбивстві 4-річної дитини поранив співробітника СІЗО. Про це повідомив прес-секретар прокуратури Валерій Литовченко, пише "Комсомольская правда в Украине".

У якості зброї підліток обрав ложку, яку перед цим заточив. У прокуратурі кажуть, що ложка є предметом, який у СІЗО тримати дозволено.

"Підозрюваний поранив контролера ізолятора, коли заарештовані поверталися в корпус з прогулянки. Зараз поранений співробітник - у лікарні. Його життю нічого не загрожує", - розповів Литовченко.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 345 КК України (умисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження співробітнику правоохоронних органів у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків). Санкція цієї статті передбачає від 5 до 12 років позбавлення волі, повідомив прес-секретар прокуратури. Розслідуванням займається міліція.

"В ході перевірки ми дамо оцінку і діям співробітника СІЗО", - додав він.

Нагадаємо, 6 червня у Чернігові в лісопосадці, в несвідомому стані, з численними травмами голови та порізами на тілі, було знайдено 4-річного хлопчика, що зник напередодні.

Наступного дня правоохоронці затримали вбивцю - ним виявився 15-річний Дмитро П., який зізнався у скоєному. Як стало відомо, у 12-річному віці підліток вже притягувався до відповідальності за вбивство пенсіонера.

 

http://tsn.ua/ukrayina/pidlitok-vbivcya-4-richnogo-hlopchika-poraniv-zatochkoyu-spivrobitnika-sizo-298736.html
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини