Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:26:58

Затримали за нецензурну лайку

14.06.2013   08:30

В інтернет-просторі з’явилася інформація щодо затримання міліцією громадянина в масці, який знаходився біля Чернігівської міської ради.

Дійсно, сьогодні вдень 13 червня наряд міліції, який несе службу з охорони громадського порядку в сквері імені Миколи Попудренка, затримав чоловіка.

Перед цим міліціонери побачили, що поблизу Чернігівської міської ради в одного чоловіка виник конфлікт з іншим. Як з’ясували в подальшому правоохоронці, один громадянин сидів на тротуарі, а інший проходив повз нього і зробив йому зауваження. На це перший вилаявся нецензурною лайкою. Коли чоловік спробував заспокоїти опонента, словесна перепалка переросла в сутичку.

До конфліктуючих підійшов наряд міліції і зробив громадянину зауваження про неприпустимість нецензурних висловлювань у громадському місці, але у відповідь той став поводити себе неадекватно, продовжуючи нецензурно лаятися.

З метою складання протоколу про адміністративне правопорушення порушника було доставлено до відділу міліції, де на нього складено адмінпротокол за статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (злісна непокора законній вимозі працівника міліції). Після складання адміністративного протоколу парубка відпустили.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.