Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:06:53

20 червня – “День молодіжного самоврядування“

14.06.2013   08:17

Основною ідеєю проведення конкурсу проектів програм, розроблених громадськими організаціями та спрямованих на дітей та молодь міста, що реалізується у Чернігові 10 років поспіль, є дофінансування з міського бюджету найбільш цікавих, корисних, потрібних територіальній громаді міста проектів.

Один з таких проектів під назвою “День молодіжного самоврядування” проводитиметься 20 червня Клубом молодого політолога. У цей день у Чернігівській міській раді відбудеться сесія молодіжної міської ради, у ході якої її учасники матимуть змогу озвучити певні проблемні питання життєдіяльності молоді міста та запропонувати шляхи їх вирішення, а також презентувати власні проектні надбання.

13 червня у Чернігівській міській раді відбулось підготовче засідання молодіжної сесії міської ради. Під час обговорення реалізації молодіжного проекту заступник міського голови Анна Романова зазначила, що молоді люди, сповнені ентузіазму, натхнення та бажання, здатні змінити країну на краще, адже “за молоддю – майбутнє нашої держави”. Вона висловила сподівання, що реалізація цього молодіжного проекту матиме плідні результати щодо пошуку нових шляхів, креативних ідей та цікавих пропозицій у здійсненні молодіжної політики у нашому місті.

Свої думки та поради у питанні проведення зазначеного заходу висловили також начальник відділу сприяння діяльності депутатів міської ради Людмила Скоробагатько та начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради В’ячеслав Голуб.

Проект реалізовуватимуть ЧММГО “Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень” спільно з громадською ініціативою “Клуб молодого політолога” за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.