Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:40:06

Комфорт для бізнесу – європейський тренд

06.06.2013   20:59

Тенденції зростання платежів до бюджету спостерігаються завдяки зрозумілим та простим умовам роботи для платників податків.

Марухленко Олександр

Марухленко Олександр

За січень-травень 2013 року податківцями міста забезпечено  надходжень до Державного бюджету у сумі 211,0 млн.грн., у т.ч. до загального фонду Державного бюджету - 206,7 млн.грн.

Досягнуто приросту до відповідного періоду минулого року у 2,4 рази по акцизному податку з вітчизняних товарів (+  0,98 млн.грн.).

Місцевий бюджет поповнився на 239,1 млн.грн., що складає 106,6 відс. доведених індикативних показників. Додатково до встановлених завдань надійшло 14,7 млн.грн. Забезпечено приріст до фактичних надходжень минулого року на 9,1 відс. або 19,8 млн.грн.

У  травні  2013 року до Державного бюджету зібрано 35,9 млн.грн., доведені показники виконано на 102,8 відс. (+1 млн.грн.). До загального фонду надійшло 33,9 млн.грн. Доведені показники по загальному фонду державного бюджету виконані на 102,9 відс., перевиконання складає 1 млн.грн.

Завдання по податку на прибуток виконане на 100,3 відс. По податку на додану вартість завдання виконано на 102,8 відс.
До Місцевого бюджету  надійшло 51,0  млн.грн., приріст до минулорічних показників склав 1,6 млн.грн (3,2 відс.).

У рамках заходів, спрямованих на збільшення зарплати  з початку року 102 керівника підприємств заслухано на засіданнях робочих груп, з яких 98 збільшили рівень виплати заробітної плати та перерахували ПДФО  у сумі  232,6 тис. грн.

За січень - травень 2013 року скорочено заборгованість по заробітній платі у сумі 2,8 млн.грн., сплачено ПДФО у сумі – 0,5 млн.грн.
У місті Чернігові працівники податкової намагаються зробити усе для розробки та впровадження найоптимальніших шляхів підвищення ефективності адміністрування податкових платежів, аби вони були максимально комфортними для бізнесу. Тому зусилля фахівців спрямовано на поліпшення якості обслуговування, спрощення документообігу, зниження витрат часу на спілкування, підвищення конкурентоспроможності економіки, створення комфортних умов для досягнення партнерських відносин із платниками податків.

Олександр Марухленко, в.о. начальника ДПІ у м. Чернігові  ДПС

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини