Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:12:38

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

03.06.2013   09:52

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 02 червня по 08 годину 03 червня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 1 пожежу в житловому секторі.

Пожежа в житловому секторі Носівський район, с. Червоні Партизани, вул. Леніна О 14 год. 30 хв. в господарстві С., 1953 р.н., сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю на площі 30 кв. м, пошкоджено перекриття. Причина – коротке замикання електромережі. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 90 000 грн.


Події на водних об’єктах:

02.06.2013 року о 10 год. 00 хв. зі ставка в с. Іржавець, Ічнянського району, місцевими жителями було виявлено та піднято на поверхню тіло Кононенка О.В., 1986 р.н., який мешкав за адресою: Срібнянський район, с. Сокиринці, вул. О. Вересая, 22. Причина смерті встановлюється.


Інформація про події, пов’язані з підтопленням населених пунктів та території області:

Ріпкинський район:
Внаслідок підйому рівня води у р. Дніпро залишається підтоплено 6 вулиць та провулків (33 домогосподарства, 59 мешканців, з яких 2 дітей) в смт Радуль. Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою автомобілів підвищеної прохідності.


Інформація про стан транспортного сполучення на території області:

1. Новгород-Сіверський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна та р. Віть порушено пряме транспортне сполучення між районним центром та с. Бирине, с. Прокопівка, с. Підгірне. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область.

2. Сосницький район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна тимчасово припинено паромне сполучення між районним центром та с. Синютин, с. Пекарів, с. Кнути, с. Костирів (298 домогосподарств, 624 мешканця). Сполучення здійснюється через Коропський район.


3. Менський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з с. Червоні Луки (11 домогосподарств, 19 мешканців). Сполучення здійснюється за допомогою човнів.

4. Борзнянський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з с. Ворона (2 домогосподарства, 2 мешканця) та с. Березівка (2 домогосподарства, 3 мешканця). Сполучення здійснюється за допомогою гужового транспорту.


Інші повідомлення:

Станом на 20 год. 00 хв. 02.06.2013 року електрозв’язок, який було порушено в 7 районах області внаслідок складних погодних умов 02.06.2013 року, відновлено у повному обсязі.

О 19 год. 25 хв. 02.06.2013 року в м. Чернігові на 107 км перегону Количівка-Чернігів електропотягом №6307 сполученням Ніжин-Чернігів смертельно травмовано Криштопа А.А., 1987 р.н. Затримка руху склала 26 хв.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини