Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:47:36

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

27.05.2013   14:55

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 26 травня по 08 годину 27 травня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 2 пожежі, з яких 1 в житловому секторі 1 сухої трави. Загинула 1 людина. Врятовано 9 чоловік.

1. Пожежа в житловому секторі м. Чернігів, вул. Текстильників, 8 О 14 год. 40 хв. сталася пожежа у квартирі п'ятиповерхового будинку. Вогнем знищено майно та меблі, пошкоджено шиферну покрівлю будинку на площі 50 кв.м. Причина - коротке замкнення електромережі. Збитки встановлюються. Врятовано 9 чоловік та матеріальних цінностей на суму 50 тис. грн. На місці пожежі виявлено тіло гр. Л., 1952 р.н., яка тимчасово мешкала в квартирі №5.

2. Пожежа сухої трави м. Чернігів, вул. 1-ша Набережна О 16 год. 50 хв. сталася пожежа сухої трави на площі 0,002 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.


Інші повідомлення:

26.05.2013 року о 10 год. 30 хв. на автодорозі між с. Матіївка та с. Обірки, Бахмацького району водій автомобіля ВАЗ-2109 Зимоздра В.А., 1979 р.н. не впорався з керуванням та здійснив наїзд на дорожній відбійник. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження. Для надання допомоги залучалось відділення 15 ДПРП.


Інформація про події, пов'язані з підтопленням населених пунктів та території області:

1. Ріпкинський район:

Внаслідок підйому рівня води у р. Дніпро залишається підтоплено 6 вулиць та провулків (33 домогосподарства, 59 мешканців, з яких 2 дітей) в смт Радуль. Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою човнів та автомобілів підвищеної прохідності.

2. Чернігівський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Дніпро підтоплено ділянку (довжина 5 м, глибина 0,3 м) вулиці Набережна (7 домогосподарств, 14 мешканців) в с. Мньов. На окремих ділянках підтоплено 7 домогосподарств.


Інформація про стан транспортного сполучення на території області:

1. Ріпкинський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Дніпро залишається ускладненим транспортне сполучення з с. Кукари (10 домогосподарств, 12 мешканців). Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

2. Новгород-Сіверський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна та р. Віть порушено пряме транспортне сполучення між районним центром та с. Бирине, с. Прокопівка, с. Підгірне. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область.

3. Сосницький район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна:

- тимчасово припинено паромне сполучення між районним центром та с. Синютин, с. Пекарів, с. Кнути, с. Костирів (298 домогосподарств, 624 мешканця). Сполучення здійснюється через Коропський район.
- порушене пряме транспортне сполучення між районним центром та с. Велике Устя, с. Долинське, с. Бутівка, с. Польове, с. Бондарівка, с. Мала Бондарівка та с. Стара Бутівка (612 домогосподарств, 1234 мешканця). Сполучення здійснюється через Борзнянський район.

5. Менський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з
 с. Червоні Луки (11 домогосподарств, 19 мешканців). Сполучення здійснюється за допомогою човнів.

6. Борзнянський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з с. Ворона (2 домогосподарства, 2 мешканця) та с. Березівка (2 домогосподарства, 3 мешканця). Сполучення здійснюється за допомогою гужового транспорту.

 

 

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини