Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:57:04

Прокуратура Чернігівської області виявила порушення у роботі виконавчої служби

17.05.2013   14:16

Прокуратурою виявлено порушення вимог кримінально-виконавчого законодавства

Прокуратурою Чернігівської області проведено перевірки додержання органами державної виконавчої служби вимог кримінально-виконавчого законодавства, Законів України “Про виконавче провадження” та “Про державну виконавчу службу” при виконанні кримінального покарання у вигляді конфіскації майна.

Прокурорською перевіркою виявлено порушення вимог чинного законодавства майже у половині міськрайонних відділів ДВС області, а також в управлінні ДВС Головного управління юстиції у області.

Зокрема, зафіксовані факти зволікань при проведенні виконавчих дій державними виконавцями, під час забезпечення виконання вироків суду та реалізації вилученого майна, складанні актів про відсутність майна у засуджених, безпідставного направлення представниками ДВС подань до правоохоронних органів з метою притягнення боржників до кримінальної відповідальності, недотримання термінів відкриття та закриття виконавчих проваджень тощо.

За результатами проведених перевірок начальникам органів ДВС області внесено 8 документів прокурорського реагування з вимогою усунення виявлених порушень, причин та умов, що їм сприяли, та притягнення винних службових осіб до дисциплінарної відповідальності.
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини