Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:15:41

В Чернігові пройшла акція “Почуй світ”

03.05.2013   15:49Агенцiя

Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вже восьмий рік підтримує акцію благодійного фонду “Серце до серця”.

В Чернігові пройшла акція “Почуй світ”

В Чернігові пройшла акція “Почуй світ”

Плідно співпрацює зі всіма державними та громадськими організаціями, які працюють в цьому напрямку, всіляко підтримують та сприяють їх ініціативам. Тому що одним із напрямків діяльності центру є підтримка сім’ї, дітей та молоді з функціональними обмеженнями та волонтерська діяльність, спрямована на допомогу людям, які опинились у складних життєвих обставинах.

Цього року під час акції “Почуй світ” 27 та 28 квітня 2013 року волонтери України збирали кошти для дітей з вадами слуху. 24 волонтера центру, а це студентська молодь (Чернігівського державного технологічного університету, Чернігівського державного інституту економіки і управління, Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка), учнівська молодь, представники громадської організації “Молодіжний центр “Жменя” та небайдужі люди взяли активну участь щодо збору коштів та у міських заходах у рамках акції – фаер-шоу, флеш-мобі та концертній програмі.

Різні емоції були у волонтерів. “Цього року громадяни нашого міста були більш привітними та щирими”, – говорить волонтер центру, студентка факультету “Соціальна робота” Чернігівського державного технологічного університету – Коломбед Юлія, яка, до речі, зібрала 1328,52 грн.

“Цю акцію підтримали депутати Чернігівської міської ради, ми їм дуже вдячні за розуміння та щедрість”, – висловлює подяку Галина Приймук, яка разом з волонтерами акції завітала на сесію міської ради, що відбулась 19 квітня.

Сума, зібрана волонтерами ЧМЦСССДМ становить 8 187,34 грн.

Сподіваємося, що благодійність і надалі буде панувати в нашому місті.


За інформацією Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини