Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:46:49

У Чернігові готувалися до Великодня

29.04.2013   17:03

27 квітня традиційно напередодні Різдва Христового на Красній площі у Чернігові проведено Великодній ярмарок. Участь у ярмарку взяли понад 90 товаровиробників міста та 18 районів області: фермерські господарства, підприємства торгівлі та ресторанного господарства, народні майстри.

Відкрив святковий ярмарок та звернувся до присутніх з вітальним словом заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров.

Широко представлені м’ясні, ковбасні, макаронні вироби, молокопродукти, м’ясо та рибу свіжу, олію, мед кондитерські вироби. Серед товаровиробників цієї продукції: ТОВ “Журавка”, ПАТ “Ічнянський молочно-консервний комбінат”, ВАТ “Щорський завод продтоварів”, ПрАТ “Куликівське молоко”, СФГ “Колос”, ПАТ “Ніжинський жиркомбінат”, ПрАТ ММК “Сіверський”, ПП “Добробут”, “Коропський хлібзавод”, ПП “Поліські курчата”, ВАТ “Чернігіврибгосп”, ВАТ “Стріла”, ПАТ “Ритм”, ВАТ “Чернігівська макаронна ф-ка”, ПАТ “Чернігівський молокозавод” та багато інших.

Свої різноманітні вироби продемонстрували народні майстри з обласного центру та різних регіонів країни, зокрема: Чернігівський центр ремесел, ТОВ “Фабрика Художні промисли, Карпатські народні промисли, Гільдія майстрів “Софія” м. Черкаси та інші.

Чернігівці та гості міста мали чудову нагоду придбати якісну продукцію сільськогосподарських та переробних підприємств за цінами виробників, взяти участь у майстер-класах по оздобленню пасхальних виробів, складанню серветок та з розпису писанок.

Проведено конкурс кондитерського мистецтва “Готуймося до Великодня” на кращу паску, в якому брали участь 9 учасників:
– Публічне акціонерне товариство “Чернігівський хлібокомбінат”
– Товариство з обмеженою відповідальністю “ПАВА”
– Товариство з обмеженою відповідальністю “Альянс-маркет”
– Комунальне підприємство “Шкільне” Чернігівської міської ради
– Центр професійно-технічної освіти
– Їдальня комунального підприємства “АТП-2528” Чернігівської міської ради
– Ресторан “Старий Чернігів” підприємства споживчої кооперації “Універбаза” Чернігівської облспоживспілки
– Фізична особа підприємець Шевель Юлія Володимирівна
– Коледж економіки і технологій Чернігівського державного технологічного університету

Учасники відзначені дипломами.

Під час проведення ярмарку відбувся концерт творчих колективів міста, серед яких колективи та солісти Палацу культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді і Міського палацу культури:Народний хор “Калина”, Зразковий танцювальний колектив “Каблучок”, Театральна студія “Забава”, Тріо бандуристок “Полісяночка”, Аматорський хор “Діти війни”, Народний фольклорний ансамбль “Сіверяни”.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини