Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:52:50

Засуджено учасників ОЗГ, які розчленували жертву

22.04.2013   07:38Агенцiя

Набув законної сили вирок Апеляційного суду Чернігівської області відносно учасників організованої злочинної групи, які минулого року з нелюдською жорстокістю вимагали квартири у мешканців міста Чернігова. Про це повідомили JeyNews у прес-службі ГУБОЗ МВС України.

Працівники УБОЗ встановили, що очолив злочинне угрупування 27-річний чоловік, який разом із двома раніше судимими спільниками, вирішили розбагатіти, забираючи квартири у осіб, схильних до зловживання алкогольними напоями.

Злочинці, користуючись залежністю своїх жертв від спиртного, легко знаходили привід попасти до їх помешкання. Згодом накачували власників квартири алкоголем, доводячи їх до безпорадного стану. Після цього зв’язували безпомічних, били та витребували документи на житло.

Весь час, щоб потерпілі не пручалися, учасники групи заливали в них спиртне. Однак одного разу вони потрапили на впертого та безстрашного чоловіка. Навіть після погроз та побиття він відмовився підписати необхідні документи.

Спільники вивезли потерпілого до одного із сіл Чернігівщини, відчайдушно побили та закрили в холодному погребі. Через три дні, повертаючись за жертвою, вони надіялися що полонений змінив свою думку. Однак у погребі вони побачили вже його труп.

Як з’ясувалося пізніше, чоловік загинув від численних побоїв.

Недовго думаючи, труп вони викинули у лісосмузі неподалік села. За кілька днів злочинна трійця через боязнь бути викритими, не витримала та повернулася на місця, де залишили покійника. Тіло розчленували, а частини заховали у різних місцях.

Зараз злочинці перебувають в місцях позбавлення волі.

Найменше отримане покарання – 10 років тюремного ув’язнення.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.