Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:30:25

Прокуратура контролює розслідування обставин смерті чоловіка в квартирі, що стала об’єктом резонансного судового спору

17.04.2013   08:57

Вранці 16 квітня до Чернігівського місьвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир по вул. Рокосовського знайдено мертвим мешканця Чернігова Р., 1946 р.н. За попередніми даними смерть чоловіка настала внаслідок серцево-судинної недостатності.

Видимих тілесних ушкоджень, які б свідчили про застосування насилля, на тілі чоловіка не виявлено.

Відомості за фактом смерті Чернігівським МВ УМВС України в області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Проводяться необхідні слідчі дії щодо встановлення всіх обставин події. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура м. Чернігова.

Пригода сталася у квартирі, де мешкає родина Єреськів, яка протягом тривалого часу відстоює у суді своє право на дане помешкання.

Нагадаємо, що за втручання прокуратури області зобов’язання звільнити родиною займане нею житло зупинено виконавчою службою.

За попередніми даними громадянин Р., котрий за рішенням суду визнаний власником даного житла, самоправно проник до квартири. Це вже не перше його проникнення до квартири, яка є об’єктом судового спору. Раніше за такі дії стосовно нього вже було відкрито кримінальне провадження за ст. 356 КК України (самоправство).

Останні новини Чернігівщини

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини