Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:22:17

Дільничні слів на вітер не кидають

17.04.2013   08:04

Дільничні інспектори міліції продовжують шефство (яке й не припинялося) над самотніми та немічними жителями віддалених сіл та хуторів. Провідують тяжкохворих та не ходячих літніх людей.

В селі Новоселівка Чернігівського району дільничні інспектори міліції взяли шефство над самотньою Надією Красноталь 1922 року народження. Відтоді, як трагічно загинув її чоловік, жінка от вже 30 років живе сама. Дітей у жіночки немає, тому вся надія у такій скрутній ситуації лише на добрих людей.

Тож днями до неї завітали працівники сектору дільничних інспекторів Чернігівського райвідділу внутрішніх справ – старший дільничний Олександр Волковський та дільничний інспектор Богдан Сірош. Бабуся з посмішкою зауважує, що візит отаких помічників у погонах для неї найкращі ліки, бо іноді так хочеться просто з кимсь поговорити, поділитися думками.

Завітали міліціонери не просто поспілкуватися, а щоб допомогти, бо коли вони надавали старенькій допомогу під час хуртовин, вона пожалілася, що навесні у неї затоплює погріб, і всі їстівні запаси пропадуть. Тоді міліціонери пообіцяли обов’язково повернутися та допомогти. Обіцянку міліціонери виконали.

Помічники у погонах встигли якраз вчасно. Вода в погребі почали тільки-но прибувати. Удвох міліціонери упродовж кількох годин підняли нагору запаси старенької та розмістили їх в сухому місці.


Бабуся не могла нарадуватися допомозі правоохоронців, адже самотужки вона б ніколи цього не змогла зробити. Вдячності старенької не було меж, тож коли дільничні попрощалися, вона ще довго стояла біля хвіртки й посміхаючись махала рукою услід міліціонерам.

Подібні акції доброї волі міліціонери проводять по всій Чернігівщині, правоохоронці приділяють посилену увагу ветеранам війни та одиноким пенсіонерам.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини