Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:03:40

Варвинський район: тала вода підтопила будинки та розмила насип під мостом

03.04.2013   16:01

2 квітня вдень у Варвинському районі швидке танення снігу сприяло накопиченню значного об'єму води на окремих дільницях з пониженим рельєфом місцевості.

Внаслідок цього, потоком талої води частково розмито (близько 3 м) земляний насип під мостом на 9-му км дороги сполученням Варва-Хукалівка-Поділ. З цим порушено пряме транспортне сполучення між райцентром Варва та 6-ма селами району. Рух транспорту здійснюється в об'їзд через сусідній Срібнянський район.

Для проведення ремонтних робіт залучалося 7 одиниць техніки та 24 працівники райавтодору, районного пожежно-рятувального підрозділу та сільськогосподарського товариства "Дружба-Нова" смт Варва.

Цього ж дня 0,2 м шар талої води перелив 30 м дільницю дороги та частково підтопив 5 приватних подвір'їв по вул. Незалежності в с. Журавка. З метою облаштування каналу для стоку води залучалося 2 одиниці техніки та 5 працівників районного пожежно-рятувального підрозділу й місцевого сільськогосподарського товариства "Цукровик".

Завдяки проведеним заходам, станом на 09:00 03 квітня ситуація з відведенням талої води в обох випадках стабілізувалася й знаходиться під контролем.               

Вранці 03 квітня у Варвинській райдержадміністрації за участю керівництва Управління ДСНС у Чернігівській області відбулося засідання оперативного штабу з безпечного пропуску повеневих і талих вод. В ході цього визначено ряд завдань щодо подальшого проведення робіт з ліквідації негативних наслідків водопілля.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини