Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:14:12

Крок до сімейного життя

26.03.2013   10:04Агенцiя

2006 рік – початок благодійної акції «Крок до сімейного життя».

За вісім років у Чернігові 24 студентські пари трьох провідних вищих навчальних закладів  «програвали» власну модель сім'ї та сімейного життя. Студентська пара намагається показати: якими можуть бути відносини між хлопцем та дівчиною, чоловіком та жінкою, як знаходити компроміс у вирішенні спірних питань, як складати сімейний бюджет, як розподіляти побутові обов’язки, головне – підтримувати комфортну «погоду в домі».

21 березня у рамках профілактичної роботи Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся восьмий благодійний вечір відпочинку «Крок до сімейного життя» з питань підготовки молоді до сімейного життя.

В акції взяли участь студентські соціальні служби Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при Чернігівському державному інституті економіки і управління, державному технологічному університеті, національному педагогічному університеті імені Т.Г. Шевченка. Підтримували пари-учасниці та ведучих Олена Іванова й акустичний проект «Володар»; КВК команди «Конфетка» Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка та профкоми вищих навчальних закладів.

Благодійність – справа постійна. «Організовуючи подібні заходи, молодь долучається не тільки до отримання корисної інформації, а й бере участь у благодійництві», – сказав Микола Романов, який є постійним членом журі «Кроку до сімейного життя». На зібрані кошти студентські соціальні служби ЧМЦСССДМ планують закупити та передати громадській організації «Центр соціальної адаптації бездомних та безпритульних» продукти харчування.

 
За повідомленням ЧМЦСССДМ

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини