Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:49:28

Колишній майор міліції порізав вагітну жінку. ВІДЕО

15.03.2013   08:26Агенцiя

У Чернігівській області місцеві мешканці збирають підписи, щоб повернути для 37-річного чоловіка смертну кару. Чоловіка звинувачують у нападі на 22-річну Оксану, яка була на 24 тижні вагітності, повідомляє TCH.ua.


Сергій у рідній Борзні мав і до цього недобру славу. Незважаючи на те, що був майором міліції, не одноразово мав проблеми з законом, та через впливового батька-бізнесмена завжди виходив сухим з води. Проте через історію з нападом на молоду дівчину громадськість повстала, щоб він отримав покарання.

Чоловік прийшов зранку 11 березня до своєї жертви з ножем, щоб вимагати 121 тисячу гривень, які вона нібито нелегально заробила у магазині його батька. Саме таку суму нестачі нарахували жінці після 4 місяців роботи в місцевому магазині.

Коли жінка почала заперечувати, чоловік оскаженів, а почувши, що дівчина вагітна, почав бити її ножем в живіт. Нанісши п'ять ударів, чоловік захотів перерізати їй горло, проте Оксана ухилилась, і він порізав їй обличчя.

Згодом жінці вдалося вирватися від нападника і вона кинулася до сусіднього будинку, проте там ніхто не відчинив. В цей час нападник, злякавшись покарання, втік на авто.

З останніх сил жінка повернулась додому. На щастя, поблизу її будинку в цей час проїжджала місцева медсестра, яка помітила кров на подвір'ї і вирішила зайти перевірити чи все гаразд. Там вона знайшла Оксану і викликала швидку.

На операційному столі жінка провела три години. Проте ненародженого малюка врятувати не вдалося.

Для затримання ж Сергія, який втік до сусіднього села і переховувався там з жінкою, викликали спецпідрозділ "Беркут" з Чернігова. Чоловік мав при собі зброю, проте опору не чинив. Нападнику загрожує довічне ув'язнення.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини