Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:05:18

Надвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

25.02.2013   09:32

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 24 лютого по 08 годину 25 лютого 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 6 пожеж, з яких 4 в житловому секторі та 2 на транспорті.

1. Пожежа в житловому секторі Ріпкинський район, с. Мутичів О 16 год. 35 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття на площі 60 кв.м. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

2. Пожежа в житловому секторі м. Носівка, вул. Буняківська О 20 год. 00 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 6 кв.м та майно. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

3. Пожежа на транспорті м. Чернігів, вул. Київська О 20 год. 42 хв. сталася пожежа автомобіля "DACIA SOLENZA", 2004 р.в.  Вогнем  знищено моторний відсік, пошкоджено салон автомобіля. Причина - коротке замикання електромережі. Збиток -  20 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.

4. Пожежа на транспорті Козелецький район, с. Данівка О 22 год. 59 хв. сталася пожежа автомобіля "МАЗДА 626", 1993 р.в. Вогнем знищено автомобіль. Причина - встановлюється. Збиток - 6000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40 000 грн.

5. Пожежа в житловому секторі м. Чернігів, вул. Пархоменко О 03 год. 17 хв. сталася пожежа вхідних дверей в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку.  Вогнем пошкоджено двері. Причина та збитки встановлюються.

6. Пожежа в житловому секторі м. Новгород-Сіверський, вул. Садова О 03 год. 25 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 0,5 кв.м. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 300 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 80 000 грн.


Інші повідомлення:

О 10 год. 00 хв. в с. Охрамієвичи, Корюківського району в колодязі виявлено тіло загиблої гр. Г., 1958 р.н. Для надання допомоги по підняттю тіла залучалося відділення 18 ДПРП м. Корюківка. Причина смерті встановлюється.

Протягом чергової доби техніка для розчистки автодоріг на території області не працювала. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.
 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини