Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:41:04

У Чернігівській області йде справжнє протистояння за Інтернет-хіт "Лісапед"

01.02.2013   08:07Агенцiя

У Чернігівській області розшукують виконавців "Лісапеда". Відразу чотири народних колективи наполягають, що є виконавцями Інтернет-хіта "Лісапед". Про це пише "Комсомольская правда в Украине".

"За ранок до нас звернулися колективи з чотирьох районів, які стверджували, що пісню "Лісапед" виконували саме вони. Дзвонили з села Мрин Носівського району, потім із села Павлівка (Чернігівський район), зверталися до нас з Березнянського та Бобровицького районів. Виявляється, в різний час колективи з цих сіл виконували "Лісапед", тому були впевнені, що популярності нажили саме вони. Але, подивившись ролик в Інтернеті, ці колективи заявили, що в шкільному автобусі біля театру співали не вони", - говорить заступник начальника Чернігівського обласного управління культури Олександр Левочко.

При цьому залишається невідомим і автор пісні. Спочатку користувачі наївно вважали, що хіт - плід народної творчості. Але в Інтернеті можна знайти різні варіації виконання "Лісапеда". Виконувала пісню група "Забава", "Бабине літо", а соло в цих ансамблях веселе жінка в народному вбранні - Наталія Фаліон. Вподобану народу пісню артистка і її колеги співали в шоу "Фольк music".

"Дивно, але в Носівському районі мені сказали, що автор пісні живе в них! - дивується Олександр Левочко. - А ще говорили, що колектив може виявитися з Полтавської області".

Нагадаємо, що в Мережі з'явилось відео "Лісапед", який буквально підірвав Інтернет.

http://tsn.ua/tsikavinki/u-chernigivskiy-oblasti-yde-spravzhnye-protistoyannya-za-internet-hit-lisaped-280143.html

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.