Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:58:56

В Чернігові комерсанти використовували логотипи чужого банку

15.01.2013   15:33

Співробітники управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС України в Чернігівській області викрили та задокументували факт незаконного використання знаків для товарів і послуг одного з українських банків з боку посадових осіб іншого комерційного підприємства.

Комерсанти в безкоштовних інформаційних виданнях неодноразово друкували оголошення про надання кредитів, використовуючи при цьому знаки для товарів і послуг відомого банку.

В результаті це призвело до змішування діяльності на ринку фінансових послуг.

У свою чергу цей банк жодних дозволів на використання свого товарного знаку іншим комерційним структурам не надавав.

Відповідно до рішення Антимонопольного комітету України розмір матеріальної шкоди, завданої банку діями комерційного підприємства щодо незаконного використання знаків для товарів і послуг в рекламних матеріалах та діловій документації, становить понад 5 мільйонів гривень.

За даним фактом Чернігівським міським відділом УМВС України в Чернігівській області розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч.3 статті 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) - караються  штрафом від десяти до п'ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого та з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини