Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:49:03

Чужі кошти - на власні потреби

09.01.2013   07:58Агенцiя

Двадцять перше століття - століття розвинутих технологій. Зараз не потрібно стояти у величезних чергах для того, щоб отримати стипендію, заробітну плату чи пенсію, адже для цього на кожному кроці існують банкомати, де можна зняти необхідну суму грошей, навіть перевищивши наявну суму - через кредит.

Знімаючи з банкоматів кошти, всі ми знаходимось під пильним наглядом камери відеоспостереження. Але є й такі громадяни, котрі, заволодівши чиєюсь карткою, вважають, що чужі гроші можна зняти таємно і ніхто не дізнається, що саме він і є винуватцем.

Саме таким "гірким прикладом" і послугувало нещодавнє звернення до Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ жительки Ніжинського району. Вона повідомила, що з кредитної картки її 64-річного свекра зникло дві з половиною тисячі гривень.

Спільними заходами працівники міськвідділу міліції та управління Державної служби охорони при УМВС знайшли і затримали зловмисницю.

Як і слід було очікувати, нею виявилася  44-річна  племінниця потерпілого. В скоєному вона зізналися й дала правдиві свідчення. А на запитання: навіщо вона зняла чужі кошти прозвучала банальна відповідь - на власні потреби.

Наразі по даному факту ведеться розслідування.


УДСО при УМВС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.