Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:20:10

Під час 2-х пожеж вогнеборці врятували 2-х людей та будівлю школи

04.01.2013   10:44

3 січня о 15:17 у Чернігові по лінії 101 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу двоповерхового приватного житлового будинку на два входи по вул. Генерала Фікселя.

Коли на місце події оперативно прибуло перше відділення рятувальників, полум'я вирувало в кухні квартири № 1 та над частиною даху будинку. У зв'язку з цим, на гасіння додатково було залучено ще 4 відділення пожежно-рятувальних підрозділів. Ліквідація пожежі тривала майже півтори години.

Вогонь встиг пошкодити близько 50-ти кв. м даху будинку. Вогнеборці врятували 51-річного господаря квартири №1 у якого немає ніг та його 51-річну дружину, а також завадили полум'ю охопити житлові кімнати обох квартир, гараж і сусідні будинки.

Причину пожежі встановлює слідство. Наразі відомо, що врятовані чоловік та жінка знаходилися в стані алкогольного сп'яніння. Крім того, у минулому в їх квартирі вже траплялося загоряння матрацу внаслідок  необережності одного з них при курінні у ліжку в нетверезому стані.   

Інша пожежа 3 січня виникла майже через 5 годин знову в Чернігові. На цей раз о 20:37 в оперативно-диспетчерську службу надійшло повідомлення про те, що відбувається горіння в одному з учбових класів на 2-му поверсі загальноосвітньої школи №24 по вул. Толстого.

Через 7 хвилин на місці події працювали два відділення пожежно-рятувальних підрозділів. Вони ліквідували пожежу за 30 хвилин й тим самим не дали їй охопити інші приміщення навчального закладу. Вогнем пошкоджено в класі 4 кв. м підлоги, 6 кв. м облицювання стін та шафу. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини