Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 18 жовтня, 08:20:17

У Прилуках поліцейські затримали наркоторгівця

15.10.2024   11:03Агенцiя

Співробітники відділу кримінальної поліції Прилуцького райвідділу задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним місцевим мешканцем. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

 У процесі реалізації отриманої інформації оперативники встановили, що зловмисник систематично збуває уроздріб наркотичний засіб "Метадон".

Поліцейські провели низку оперативних заходів, в ході яких задокументували декілька фактів протиправної діяльності фігуранта.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника, поліцейські виявили та вилучили наркотичні засоби та інші речові докази.

Усе вилучене направлено на експертні дослідження.

Поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції продовжують досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактами неодноразового незаконного збуту наркотичних засобів (частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Прилуцька окружна прокуратура

Останні новини Чернігівщини

Модульна клініка первинної медичної допомоги днями запрацює у Кіптівській громаді 17:02

Її дещо раніше встановили у селі Чемер у рамках спільного проєкту Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Нові гранти для молоді

Нові гранти для молоді 16:58

Ще більше можливостей для бізнесу з оновленою грантовою програмою Власна справа /грант/, яку адмініструє Державна служба зайнятості!

Очільниця

Очільниця "Слуги народу" Олена Шуляк: Важливо, щоб ветерани мали місце в політиці – на національному, регіональному та місцевому рівнях 14:18

На перших післявоєнних виборах ветерани повинні мати можливість балотуватися і в парламент, і на місцевих виборах – Олена Шуляк

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 17 чернігівців, за знищене – троє містян 12:00

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 16 жовтня затвердив чергові рішення комісій із розгляду питань щодо надання компенсацій за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання 11:11

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.