Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 18 жовтня, 08:22:49

Чернігівські поліцейські перекрили канал незаконного поширення психотропних речовин

11.10.2024   11:52Агенцiя

Оперативники Чернігівського районного управління поліції викрили 41-річну мешканку міста, яка займалася розповсюдженням особливо небезпечних психотропних речовин. Зловмисницю затримано, їй оголошено про підозру.

Поліцейські сектору боротьби з наркозлочинністю Чернігівського районного управління поліції отримали оперативну інформацію про те, що місцева мешканка здійснює протизаконну торгівлю особливо небезпечною психотропною речовиною (PVP). Споживачі наркотиків звертались до наркодилерки із замовленнями та отримували від неї «товар» або з рук в руки, або через відділення експрес-доставки товару.

В ході проведення досудового розслідування та оперативно-розшукових заходів поліцейські двічі задокументували факти збуту наркотиків фігуранткою.

Після цього поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисницю під час відправлення пакунків з психотропними речовинами в одному з відділень експрес-доставки товару.

Безпосередньо на місці затримання поліцейські виявили та вилучили у фігурантки підготовлені до відправки 100 конвертів з психотропною речовиною (PVP).

Також поліцейські провели санкціонований обшук в квартирі зловмисниці. В ході слідчої дії правоохоронці виявили та вилучили зіп-пакети з порошкоподібною речовиною, грошові кошти, здобуті злочинним шляхом, низку інших речових доказів.

Вилучене поліція направила на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали фігурантку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили її до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури повідомив затриманій про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Зловмисниці загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Модульна клініка первинної медичної допомоги днями запрацює у Кіптівській громаді 17:02

Її дещо раніше встановили у селі Чемер у рамках спільного проєкту Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Нові гранти для молоді

Нові гранти для молоді 16:58

Ще більше можливостей для бізнесу з оновленою грантовою програмою Власна справа /грант/, яку адмініструє Державна служба зайнятості!

Очільниця

Очільниця "Слуги народу" Олена Шуляк: Важливо, щоб ветерани мали місце в політиці – на національному, регіональному та місцевому рівнях 14:18

На перших післявоєнних виборах ветерани повинні мати можливість балотуватися і в парламент, і на місцевих виборах – Олена Шуляк

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 17 чернігівців, за знищене – троє містян 12:00

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 16 жовтня затвердив чергові рішення комісій із розгляду питань щодо надання компенсацій за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання 11:11

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.