Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 18 жовтня, 08:20:14

Державна служба зайнятості пропонує роботодавцям дієві програми для підтримки та розвитку бізнесу

08.10.2024   15:42Агенцiя

Ознайомлення роботодавців з програмами сприяння зайнятості, зокрема компенсаційними, триває. Днями директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник відвідала ТОВ «Коллар компані», де зустрілася з його керівництвом.

«Коллар компані» - український виробник товарів для домашніх тварин. За 29 років діяльності компанія розробила 17 брендів, які завоювали любов та популярність у всьому світі. В її каталозі близько 6 тис. товарних позицій. Компанія динамічно розвивається, а тому час від часу потребує нових працівників. Наразі підприємству потрібні начальник відділу кадрів, менеджер із зовнішньої діяльності, менеджер систем якості виробництва, оператор лінії борошна та гранул.

Укомплектувати штат «Коллар компані» допомагає служба зайнятості, пропонуючи низку послуг: підбір кваліфікованих працівників, зокрема на засадах рекрутингу, професійне навчання безробітних під конкретні робочі місця, підвищення конкурентоспроможності працівників шляхом отримання ваучера на навчання.

Популярністю користуються й програми фінансової підтримки. Роботодавці можуть отримати компенсаційні виплати за працевлаштування безробітних на нові робочі місця, окремих категорій зареєстрованих безробітних, яким важко конкурувати на ринку праці, внутрішньо переміщених осіб, за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю, допомогу по частковому безробіттю тощо.

Ознайомитися з послугами служби зайнятості для роботодавців можна на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/
 

Останні новини Чернігівщини

Модульна клініка первинної медичної допомоги днями запрацює у Кіптівській громаді 17:02

Її дещо раніше встановили у селі Чемер у рамках спільного проєкту Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Нові гранти для молоді

Нові гранти для молоді 16:58

Ще більше можливостей для бізнесу з оновленою грантовою програмою Власна справа /грант/, яку адмініструє Державна служба зайнятості!

Очільниця

Очільниця "Слуги народу" Олена Шуляк: Важливо, щоб ветерани мали місце в політиці – на національному, регіональному та місцевому рівнях 14:18

На перших післявоєнних виборах ветерани повинні мати можливість балотуватися і в парламент, і на місцевих виборах – Олена Шуляк

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 17 чернігівців, за знищене – троє містян 12:00

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 16 жовтня затвердив чергові рішення комісій із розгляду питань щодо надання компенсацій за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання 11:11

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.