Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 18 жовтня, 08:19:30

Надзвичайні події за минулу добу

01.10.2024   16:16Агенцiя

Оперативна інформація про надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області станом на 8:00 1 жовтня 2024 року

Пожежі: зареєстровано 11 пожеж, з яких: 1 на об'єкті, 2 в житловому секторі, 1 на транспорті та 7 в природних екологічних системах (4 - суха трава, 3 - сміття). 

Пожежі, пов'язані з бойовими діями, на ліквідацію яких залучалися підрозділи ГУ ДСНС в області: не зареєстровано. З початку бойових дій ліквідовано 469 пожеж.

Піротехнічні підрозділи 8 разів залучалися до виконання робіт за призначенням, ВНП не виявлено (з початку бойових дій знешкоджено 54031 ВНП).

30.09.2024 року об 11 год. 42 хв. для надання допомоги працівникам поліції по відкриванню дверей квартири, за адресою: Ніжинський район, м. Носівка, вул. Полівки залучалося відділення 22 ДПРЧ м. Носівка (3 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки).


Прогноз погоди на 1 жовтня 2024 року


Хмарна погода з проясненнями, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 7-12º, вдень 18-23º тепла. По м. Чернігову хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура вночі 9-11º, вдень 21-23º тепла.

Прогноз пожежної небезпеки

Пожежна небезпека в лісах області зберігається 5 класу (надзвичайна пожежна небезпека).

Радіаційний фон на території області: м. Чернігів - 11 мкр/год, м. Сновськ -  11 мкр/год, с. Покошичі - 13 мкр/год, м. Семенівка - 14 мкр/год, м. Ніжин - 13 мкр/год, м. Прилуки - 12 мкр/год, м. Остер - 12 мкр/год.

Останні новини Чернігівщини

Модульна клініка первинної медичної допомоги днями запрацює у Кіптівській громаді 17:02

Її дещо раніше встановили у селі Чемер у рамках спільного проєкту Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Нові гранти для молоді

Нові гранти для молоді 16:58

Ще більше можливостей для бізнесу з оновленою грантовою програмою Власна справа /грант/, яку адмініструє Державна служба зайнятості!

Очільниця

Очільниця "Слуги народу" Олена Шуляк: Важливо, щоб ветерани мали місце в політиці – на національному, регіональному та місцевому рівнях 14:18

На перших післявоєнних виборах ветерани повинні мати можливість балотуватися і в парламент, і на місцевих виборах – Олена Шуляк

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 17 чернігівців, за знищене – троє містян 12:00

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 16 жовтня затвердив чергові рішення комісій із розгляду питань щодо надання компенсацій за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання 11:11

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.