Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 18 жовтня, 08:21:32

З 1 жовтня по 15 листопада перекривається рух автотранспорту на перехресті з вул. Степана Бандери

01.10.2024   08:02Агенцiя

У Чернігові з 08.00 год. 1 жовтня до 20.00 год. 15 листопада на перехресті з вул. Степана Бандери буде перекритий рух автотранспорту.

 Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 30 вересня.

Перекриття необхідне для запобігання виникнення аварійних ситуацій при проведенні ремонтних робіт на об'єктах вулично-дорожньої мережі міста.

КП «АТП-2528» забезпечить встановлення дорожніх знаків згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції, яке забезпечуватиме нагляд за організацією руху транспорту.

Пресслужба Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

Модульна клініка первинної медичної допомоги днями запрацює у Кіптівській громаді 17:02

Її дещо раніше встановили у селі Чемер у рамках спільного проєкту Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Нові гранти для молоді

Нові гранти для молоді 16:58

Ще більше можливостей для бізнесу з оновленою грантовою програмою Власна справа /грант/, яку адмініструє Державна служба зайнятості!

Очільниця

Очільниця "Слуги народу" Олена Шуляк: Важливо, щоб ветерани мали місце в політиці – на національному, регіональному та місцевому рівнях 14:18

На перших післявоєнних виборах ветерани повинні мати можливість балотуватися і в парламент, і на місцевих виборах – Олена Шуляк

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 17 чернігівців, за знищене – троє містян 12:00

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 16 жовтня затвердив чергові рішення комісій із розгляду питань щодо надання компенсацій за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання 11:11

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.