Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 19 вересня, 04:20:48

Наші грантери: власна справа чернігівця популяризує здоровий спосіб життя

12.09.2024   09:36Агенцiя

Фітнес та здоровий спосіб життя – це хобі, якому давно і дуже багато часу приділяє чернігівець В’ячеслав Марченко. Щоб об’єднати улюблену справу і роботу, він 14 років тому відкрив у Чернігові фітнес-клуб «Чемпіон». Торік задля розвитку бізнесу скористався програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

Отримані грантові кошти підприємець витратив на придбання нових сучасних дороговартісних тренажерів, які розмістив на додатково орендованій площі. Завдяки мікрогранту збільшився й колектив: В’ячеслав працевлаштував двох працівників (ще одного адміністратора і тренера). Проведені «реформи» очікувано призвели до збільшення кількості відвідувачів.

 Наразі «Чемпіон» – це простір, де люди різного віку можуть самостійно або під наглядом професійних тренерів займатися спортом у комфортних умовах. За словами В’ячеслава, його клуб відвідують не лише люди, які хочуть мати хорошу фізичну форму чи підтягнуту фігуру. Для одних фітнес – це активний і здоровий спосіб життя, для інших – джерело бадьорості, хорошого настрою, впевненості у собі, ще для когось – місце повноцінного відпочинку, цікавих знайомств та спілкування.

«У нас можуть тренуватися як професійні спортсмени різних видів спорту, працівники силових структур, так і любителі, новачки, – говорить власник «Чемпіона». – У клубі є дитяча зона, тому його без проблем можуть відвідувати молоді батьки. До послуг відвідувачів різноманітні тренажерні зали та зали групових занять. Проводяться заняття й для дітей. За потреби можна скористатися послугами професійного нутріціолога, який складе для вас збалансований раціон харчування з урахуванням ваших цілей та побажань. Крім того, на базі клубу періодично організовуються  навчання для майбутніх та діючих фітнес тренерів».

За час діяльності «Чемпіона» В’ячеславу вдалося втілити чимало задумів. Він тут і засновник, і управляючий, і генератор ідей, і тренер, і адміністратор. У планах же – подальше масштабування бізнесу, а це – плюс нові види тренувань, розвиток додаткових послуг, робочі місця, і головне – активне пропагування здорового способу життя серед дітей та молоді.

Щоб дізнатися більше про можливості для розвитку бізнесу, звертайтеся до офісів «Зроблено в Україні», які діють на базі Чернігівського обласного центру зайнятості (м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 40) та Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості (м. Прилуки, вул. Вокзальна, 46).

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Урядовий проєкт

Урядовий проєкт "Армія відновлення" на Чернігівщині 17:45

Станом на 17.09.2024 року Чернігівська область у трійці лідерів серед регіонів України по кількості виданих направлень на суспільно корисні роботи.

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів 17:43

За інформацією Головного управління ДПС у Чернігівській області, до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-серпень 2024 року надійшло 5,8 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,8 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

Юні спортсмени Чернігівщини здобули бронзу на чемпіонаті України з бойового самбо 17:33

13-15 вересня 2024 року у місті Київ проходив чемпіонат України з бойового самбо, розділ "Про-фул" по 5-ти віковим категоріям.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 13:09

Протягом минулої доби зареєстровано 38 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду, 36 пожеж. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

На Чернігівщині судитимуть агента фсб рф, який передавав дані про місця дислокації ЗСУ та розташування блокпостів 11:34

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного жителя Чернігівської області за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини