Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 19 вересня, 03:16:05

В «Єдиному вікні послуг» служби зайнятості доступні програми підтримки переселенців, ветеранів та людей з інвалідністю

22.08.2024   13:19Агенцiя

Сервіс «Єдине вікно послуг» від Державної служби зайнятості об’єднав регіональні програми підтримки для ВПО, людей з інвалідністю та ветеранів. Тепер вся інформація про послуги служби та інших недержавних і громадських організацій зібрана в одному місці.

Це дозволяє людям оперативно отримати інформацію про соціальні послуги та підтримку з боку недержавних організацій, а також консультації і допомогу, що безпосередньо впливають на подальше професійне життя, навчання, працевлаштування, відкриття власної справи тощо.
Отож, людина самостійно може отримати інформацію про допомогу у своїй області та громаді, скориставшись сайтом Державної служби зайнятості за посиланням «Єдине вікно послуг» https://www.dcz.gov.ua/other/onewindow

Варто обрати із запропонованого списку регіон, район, громаду та вказати, хто потребує допомоги: ВПО, учасник чи учасниця бойових дій або особа з інвалідністю. Далі потрібно натиснути опцію «шукати». Система видасть перелік організацій, види послуг та контактні телефони.
Щоб дізнатися більше про можливості державних та громадських програм допомоги, які об’єднав сервіс «Єдине вікно послуг», слід звернутися до найближчого центру зайнятості, де можна отримати не тільки супровід у працевлаштуванні та кар’єрне консультування, а й інформацію щодо:
гуманітарної, психологічної, правової допомоги,
соціального захисту,
отримання житла,
відновлення документів;
медичного обслуговування,
грантів для розвитку й відкриття власної справи,
безоплатного навчання й перекваліфікації.
Фахівці поспілкуються з відвідувачем, врахують його ситуацію та потреби й розроблять персональний план дій. У центрі зайнятості оцінять, які послуги вони зможуть надати самі, а для яких долучать партнерські організації. 
Крім того, громадські організації також можуть самостійно подати свої дані на портал в «Єдине вікно послуг» та після перевірки стати партнерами служби зайнятості. Запрошуємо до співпраці!

Останні новини Чернігівщини

Урядовий проєкт

Урядовий проєкт "Армія відновлення" на Чернігівщині 17:45

Станом на 17.09.2024 року Чернігівська область у трійці лідерів серед регіонів України по кількості виданих направлень на суспільно корисні роботи.

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів 17:43

За інформацією Головного управління ДПС у Чернігівській області, до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-серпень 2024 року надійшло 5,8 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,8 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

Юні спортсмени Чернігівщини здобули бронзу на чемпіонаті України з бойового самбо 17:33

13-15 вересня 2024 року у місті Київ проходив чемпіонат України з бойового самбо, розділ "Про-фул" по 5-ти віковим категоріям.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 13:09

Протягом минулої доби зареєстровано 38 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду, 36 пожеж. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

На Чернігівщині судитимуть агента фсб рф, який передавав дані про місця дислокації ЗСУ та розташування блокпостів 11:34

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного жителя Чернігівської області за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини