Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 19 вересня, 04:17:49

Осередок безпеки: у Новобасанській громаді на Чернігівщині запрацювала поліцейська станція

09.08.2024   16:28Агенцiя

У Новобасанській громаді Ніжинського району розпочала повноцінну роботу нова поліцейська станція. Відтепер у громаді підтримує правопорядок та дбає про безпеку населення поліцейський офіцер громади Сергій Литвиненко, який надає поліцейські послуги для понад 6000 місцевих мешканців.

У відкритті поліцейської станції взяли участь начальник ГУНП в Чернігівській області Іван Іщенко, заступник начальник обласної поліції Ігор Волокітенко, керівник відділення поліції №2 (м. Бобровиця) Михайло Литвинов, представники місцевої влади та мешканці громади.

– Безпека людей – наш головний пріоритет. Відкриття поліцейської станції в громаді – це важливий крок для створення безпекового середовища та комфортних умов проживання громадян. Місцеві мешканці можуть бути впевнені, що поліцейський офіцер громади цілодобово на варті їхнього спокою та готовий якнайшвидше прийти на допомогу у будь-якій ситуації. Дякую кожному за підтримку в реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади»! – сказав керівник обласної поліції Іван Іщенко.

осередок безпеки: у новобасанській громаді на чернігівщині запрацювала поліцейська станція

За плідну співпрацю з органами та підрозділами поліції Чернігівщини в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» начальник обласної поліції вручив подяку сільському голові Новобасанської громади Миколі Дяченку.

За підтримки та коштом громади поліцейська станція оснащена всім необхідним для швидкого реагування на звернення громадян й профілактики правопорушень на території обслуговування. У розпорядженні поліцейського офіцера громади є сучасне службове приміщення, відповідне технічне оснащення, а також службовий позашляховик «Renault Duster», споряджений стандартним набором корисних інструментів та пристроїв, що можуть стати у нагоді у будь-якій ситуації для надання допомоги місцевим мешканцям.

Поліцейська станція знаходиться в с. Нова Басань за адресою вул. Шевченка, 34/1.

Проєкт Поліцейський офіцер громади (ПОГ) реалізується Національною поліцією України за підтримки міжнародних партнерів у тісній співпраці з територіальними громадами. Мета проєкту – покращити поліцейський сервіс шляхом наближення поліції до людей.


Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Урядовий проєкт

Урядовий проєкт "Армія відновлення" на Чернігівщині 17:45

Станом на 17.09.2024 року Чернігівська область у трійці лідерів серед регіонів України по кількості виданих направлень на суспільно корисні роботи.

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів 17:43

За інформацією Головного управління ДПС у Чернігівській області, до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-серпень 2024 року надійшло 5,8 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,8 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

Юні спортсмени Чернігівщини здобули бронзу на чемпіонаті України з бойового самбо 17:33

13-15 вересня 2024 року у місті Київ проходив чемпіонат України з бойового самбо, розділ "Про-фул" по 5-ти віковим категоріям.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 13:09

Протягом минулої доби зареєстровано 38 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду, 36 пожеж. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

На Чернігівщині судитимуть агента фсб рф, який передавав дані про місця дислокації ЗСУ та розташування блокпостів 11:34

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного жителя Чернігівської області за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини