Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 19 вересня, 04:08:08

КП «Чернігівводоканал» повідомив про запланований капітальний ремонт водопровідних вводів 19-ти багатоповерхових будинків

01.08.2024   15:02Агенцiя

В період 2024-2025 років комунальним підприємством «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради заплановано виконання будівельних робіт з капітального ремонту водопровідних вводів 19-ти багатоповерхових будинків.

Проєкт здійснюється в рамках співпраці КП «Чернігівводоканал» з Дитячим Фондом Організації Об’єднаних націй в Україні (UNICEF).

Цей проєкт передбачає важливі роботи з реконструкції та удосконалення системи водопостачання нашого міста.

Назва проекту:
Капітальний ремонт водопровідних вводів багатоповерхових житлових будинків в м. Чернігові.

­­Мета проекту:
Капітальний ремонт та модернізація водопровідних вводів багатоповерхових житлових будинків для забезпечення надійного цілодобового безперебійного водопостачання та підвищення якості води в житлових будинках міста Чернігова.

Актуальність проекту:
Водопровідні вводи в будинках, що включено до проєкту, відпрацювали свій ресурс та перебувають в аварійному стані. Це призводить до неодноразових аварій та витоків води, що в свою чергу впливає на якість води та унеможливлює  безперебійне водопостачання до осель мешканців міста.

Водопровідні колодязі не герметичні, залізобетонні кільця мають тріщини, вибоїни, раковини. Колодязі знаходяться на зелених зонах, дитячих майданчиках, проїзних частинах доріг. Через незадовільний стан водопровідних колодязів можливе виникнення аварійних та надзвичайних ситуацій, пов’язаних з травмуванням людей.

Очікувані результати:

    Запобігання виникненню аварійних ситуацій на ділянках водопровідних мереж.
    Забезпечення стабільного та безперервного водопостачання для житлових будинків.
    Забезпечення гарантованої надійності запірної арматури на вводах та всередині будинків.
    Забезпечення прибудинкових територій новими пожежними гідрантами.
    Модернізація водопровідних мереж.

Терміни виконання: роботи планується здійснити протягом 2024 – 2025 років.

Партнери та фінансування:

    UNICEF – 80%.
    КП «Чернігівводоканал» – 20 %.

     Відповідно до плану виконання робіт перед їх початком буде проведено опитування мешканців багатоповерхових будинків, в яких заплановано ремонтні роботи. Нам важлива думка мешканців та власників цих будинків щодо актуальності, необхідності проведення робіт та загально, щодо умов реалізації проєкту.

     Важливо! Роботи буде проведено тільки після погодження з мешканцями багатоповерхових будинків. Ми будемо вдячні за Вашу увагу та підтримку у реалізації цього важливого проєкту для нашого міста. Дата проведення обговорення проєктів буде визначена по кожному будинку окремо та повідомлена мешканцям додатково.

Із запереченнями та пропозиціями щодо реалізації проєкту можна звертатися на електронну адресу КП «Черонігівводоканал» info@water.cn.ua до 31.08.2024 включно.

 

КП «Чернігівводоканал»
 

Останні новини Чернігівщини

Урядовий проєкт

Урядовий проєкт "Армія відновлення" на Чернігівщині 17:45

Станом на 17.09.2024 року Чернігівська область у трійці лідерів серед регіонів України по кількості виданих направлень на суспільно корисні роботи.

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів 17:43

За інформацією Головного управління ДПС у Чернігівській області, до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-серпень 2024 року надійшло 5,8 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,8 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

Юні спортсмени Чернігівщини здобули бронзу на чемпіонаті України з бойового самбо 17:33

13-15 вересня 2024 року у місті Київ проходив чемпіонат України з бойового самбо, розділ "Про-фул" по 5-ти віковим категоріям.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 13:09

Протягом минулої доби зареєстровано 38 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду, 36 пожеж. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

На Чернігівщині судитимуть агента фсб рф, який передавав дані про місця дислокації ЗСУ та розташування блокпостів 11:34

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного жителя Чернігівської області за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини