Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 18 жовтня, 06:01:04

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП у Ніжинському районі

12.07.2024   16:12Агенцiя

11 липня близько 17-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що на трасі М-02 « Кіпті-Глухів-Бачівськ» поблизу Батурина сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула людина.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Бахмач) Ніжинського районного управління поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції.

Правоохоронці встановили, що 49-річний водій автомобіля «ЗІЛ», рухаючись разом з пасажиром, у зв'язку з поломкою вказаного транспортного засобу, зупинився на автодорозі, де чоловіки проводили ремонтні роботи. В цей час в попутному напрямку, в бік села Кіпті, рухався вантажний автомобіль «MAN» під керуванням 49-річного мешканця міста Тернопіль. Водій цієї вантажівки не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечного інтервалу при об’їзді перешкоди та здійснив наїзд на 46-річного пасажира «ЗІЛа».

Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Триває досудове розслідування.

Поліція звертається до свідків ДТП – якщо вам що-небудь відомо про обставини цієї події, прохання телефонувати за номером (063)-574-90-09 або 102.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Модульна клініка первинної медичної допомоги днями запрацює у Кіптівській громаді 17:02

Її дещо раніше встановили у селі Чемер у рамках спільного проєкту Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Нові гранти для молоді

Нові гранти для молоді 16:58

Ще більше можливостей для бізнесу з оновленою грантовою програмою Власна справа /грант/, яку адмініструє Державна служба зайнятості!

Очільниця

Очільниця "Слуги народу" Олена Шуляк: Важливо, щоб ветерани мали місце в політиці – на національному, регіональному та місцевому рівнях 14:18

На перших післявоєнних виборах ветерани повинні мати можливість балотуватися і в парламент, і на місцевих виборах – Олена Шуляк

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 17 чернігівців, за знищене – троє містян 12:00

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 16 жовтня затвердив чергові рішення комісій із розгляду питань щодо надання компенсацій за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання 11:11

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.