Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 8 вересня, 02:54:22

Стартував ремонт дорожнього покриття на вулиці Михалевича

12.07.2024   11:28Агенцiя

10 липня дорожники вкладали асфальт на відрізку між вулицями Єськова та Волковича. Від сьогодні рухаються від Волковича до проспекту Миру.

Стан цієї автомобільної дороги був у критичному стані, тому і прийнято рішення виконати відповідні роботи. Вони поділені на кілька етапів, аби залишити можливість проїзду для транспорту.

    – Планується демонтаж асфальтобетонного покриття на відрізку від вулиці Волковича до проспекту Миру, в п'ятницю, якщо все буде гаразд, то буде покладено вирівнюючий і суцільний шари. Ця вулиця важлива, тому що на сьогоднішній день являється єдиною об'їзною, у зв'язку з тим, що немає мосту. Вона дуже навантажена і її вкрай важливо було зробити, – пояснює начальник цеху з ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі міста КП «АТП-2528» Роман Давлеткужин.

Паралельно з цими роботами працює техніка та спеціалісти і на вулиці Івана Мазепи. Дорожники на ділянці від кола до кола замінюють  бордюри.

Наприкінці липня стартує укладання асфальтобетонного покриття.

Що ж стосується іншої ділянки, яка також потребує нагального ремонту, перехрестя між вулицями Мазепи та Музична, туди заїде техніка, як тільки водоканал відремонтує водогон.

Минулого тижня дорожні роботи виконані також на вулиці Мартина Небаби та Широкій.

    – Був закінчений ремонт перехрестя вулиці Тероборони і Пашина. Теж важлива була ділянка, дуже велика кількість нарікань на неї була, – додав у коментарі Роман Давлеткужин.

 Працюють комунальники «АТП-2528» і за іншими адресами, виконуючи ямковий ремонт, детальніше в сюжеті.



Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Прилуцькі поліцейські розшукали трьох зниклих дітей у Київській області 17:51

Усю ніч співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлювали місце знаходження двох хлопчиків 12 та 8 років та 10- річної дівчики, які зникли ввечері. Дітей знайшли на світанку у сусідній області живими та неушкодженими.

Верстатник, слюсар, водій … Жінки Чернігівщини освоюють чоловічі професії 17:40

Таку тенденцію останнім часом спостерігають у службі зайнятості. На початок вересня на Чернігівщині налічувалось близько 5 тисяч офіційних безробітних (4,8 тис.), серед яких майже 80 % жінок.

“Українське сценічне вбрання. Смарагдова віднова” 12:17

Всіх, хто цікавиться історією української культури — у широкому розумінні — 5 вересня 2024 року запросили до мистецької дискусії Академічний ансамбль пісні і танцю “Сіверські клейноди” та балетмейстер, дослідник-етнограф, автор серії книг про історію народного танцю і костюму Костянтин Богомаз.

Складні часи вимагаються рішучих дій: як розвивається бізнес на Прилуччині 10:10

Наразі весь бізнес Чернігівщини – прикордонного деокупованого регіону – переживає не найкращі часи. Прилуцький район – не виняток з-поміж п’яти, адже будь-який розвиток потребує інвестицій, іншими словами – надто ризикових рішень під час війни.

 Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань

Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань 10:09

305 медиків з 28 центрів первинної медико-санітарної допомоги, що обслуговують мешканців 49 територіальних громад Чернігівщини, пройшли навчальну програму з профілактики та раннього виявлення раку.