Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 18 жовтня, 06:15:47

На Прилуччині поліцейські скерували до суду провадження щодо вбивства чоловіка, який вважався безвісти зниклим

12.07.2024   09:34Агенцiя

Слідчі Прилуцького райвідділу поліції завершили досудове розслідування та передали прокуророві Прилуцької окружної прокуратури для скерування до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо 34-річного мешканця Прилуцького району, який вбив свого знайомого та скинув тіло у колодязь.

На початку лютого до поліції надійшло повідомлення про зникнення 51-річного мешканця приміського села на Прилуччині.

В ході проведення розшукових заходів поліцейські виявили тіло зниклого в колодязі на території господарства місцевого мешканця. Під час огляду місця події за участі судово-медичного експерта було встановлено, що чоловік зазнав смертельних тілесних ушкоджень.

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві. Слідчі встановили, що конфлікт між ним та потерпілим виник під час спільного розпивання спиртних напоїв. У ході сварки підозрюваний завдав опоненту декілька ударів металевим предметом по голові та тулубу. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер

Сподіваючись уникнути відповідальності за убивство, зловмисник вирішив приховати сліди злочину. Відтак скинув тіло у колодязь у дворі свого будинку.

Наразі слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України). Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.

Відповідно до санкції інкримінованої статті обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Модульна клініка первинної медичної допомоги днями запрацює у Кіптівській громаді 17:02

Її дещо раніше встановили у селі Чемер у рамках спільного проєкту Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Нові гранти для молоді

Нові гранти для молоді 16:58

Ще більше можливостей для бізнесу з оновленою грантовою програмою Власна справа /грант/, яку адмініструє Державна служба зайнятості!

Очільниця

Очільниця "Слуги народу" Олена Шуляк: Важливо, щоб ветерани мали місце в політиці – на національному, регіональному та місцевому рівнях 14:18

На перших післявоєнних виборах ветерани повинні мати можливість балотуватися і в парламент, і на місцевих виборах – Олена Шуляк

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 17 чернігівців, за знищене – троє містян 12:00

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 16 жовтня затвердив чергові рішення комісій із розгляду питань щодо надання компенсацій за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання 11:11

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.