Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 8 вересня, 03:08:34

День Національної поліції України: за сумлінну службу відзначили кращих поліцейських Чернігівщини

04.07.2024   13:14Агенцiя

Сьогодні, 4 липня, в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відзначили кращих поліцейських з нагоди 9-ї річниці Національної поліції України. день національної поліції україни: за сумлінну службу відзначили кращих поліцейських чернігівщини

Зі словами вдячності за самовіддану службу звернулися начальник обласної поліції Іван Іщенко, начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, перша заступниця Голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш, а також керівництво всіх військових і силових відомств Чернігівщини. день національної поліції україни: за сумлінну службу відзначили кращих поліцейських чернігівщини

Офіційний захід розпочали з хвилини мовчання та покладання квітів до пам’ятника загиблим правоохоронцям, щоб вшанувати світлу пам’ять тих, хто навіки залишився у небеснім строю.

– Вже 9 років ми з честю несемо службу у лавах Національної поліції України. Ми не святкуємо сьогодні. Не на часі парадна форма. Сьогодні ви в тому ж, в чому щодня ходите на службу, в чому вас бачать люди. У тій формі, яка вселяє впевненість, підтримку та довіру населення, а – це найкраща оцінка роботи поліцейського. Ви стоїте на захисті наших громадян, ризикуючи своїм життям. Ви допомагаєте тим, хто цього потребує. Розміновуєте українські землі від усього того заліза, яке залишив окупант. Документуєте воєнні злочини, аби кожен причетний поніс покарання. Дякую кожній та кожному за віддану службу, стійкість, витримку, мужність і професіоналізм. Дякую за наближення нашої Перемоги! Ви є героями нашого часу! Слава Національній поліції! Слава Україні! – сказав керівник ГУНП в Чернігівській області Іван Іщенко.

Начальник обласного главку вручив відомчі відзнаки кращим поліцейським Чернігівщини.

Начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус подякував поліцейським за службу та оборону:

– Вітаю всіх поліцейських Чернігівщини з професійним святом – і тих, хто нині тут, у залі, й усіх інших. Тих, хто зараз на службі, в громадах, в тому числі віддалених, прикордонних, найбільш небезпечних. Я дякую кожному з вас за службу, за професійність, за боротьбу. За те, що стоїте в одному строю з Силами безпеки та оборони області. І бажаю вам того ж, про що ми всі мріємо, чого прагнемо і що всіма силами наближаємо – нашої Перемоги. день національної поліції україни: за сумлінну службу відзначили кращих поліцейських чернігівщини

Командувач військ оперативного командування «Північ» Дмитро Красильников зазначив:

– І у військових, і у поліцейських нині одна мета і одне спільне завдання: захист Батьківщини. Ми всі згуртувалися і стали в один стрій. Ваш внесок у наш спільний рух до Перемоги важко переоцінити. Нерідко поліцейським доводиться виконувати навіть бойові завдання, протидіяти диверсійно-розвідувальній діяльності ворога. І ви робите це чітко і професійно. Вітаю всіх поліцейських зі святом! Нехай слова вдячності лунають на вашу адресу не лише сьогодні, а й щоденно! день національної поліції україни: за сумлінну службу відзначили кращих поліцейських чернігівщини день національної поліції україни: за сумлінну службу відзначили кращих поліцейських чернігівщини

Перша заступниця Голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш висловила щирі слова вдячності за професійність та відповідальність поліції перед суспільством:

– Вітаю велику поліцейську родину з річницею створення! Дякуємо вам за службу, професійність, вірність Присязі та відповідальність перед суспільством. Хочу побажати всім нам якнайшвидшої перемоги!  день національної поліції україни: за сумлінну службу відзначили кращих поліцейських чернігівщини



Начальник Головного управління ДСНС у Чернігівській області Роман Гордовий відзначив, що саме поліцейські пліч-о-пліч з рятувальниками ліквідують наслідки ворожих обстрілів, допомагають розбирати завали та рятувати людей.

– Шана та подяка за вашу роботу від усього колективу рятувальників Чернігівщини. Бажаю міцного здоров'я, добробуту та злагоди! Нехай Господь Бог оберігає вас і ваші родини!  день національної поліції україни: за сумлінну службу відзначили кращих поліцейських чернігівщини

Служити і захищати!

Слава Україні!

 


Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Прилуцькі поліцейські розшукали трьох зниклих дітей у Київській області 17:51

Усю ніч співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлювали місце знаходження двох хлопчиків 12 та 8 років та 10- річної дівчики, які зникли ввечері. Дітей знайшли на світанку у сусідній області живими та неушкодженими.

Верстатник, слюсар, водій … Жінки Чернігівщини освоюють чоловічі професії 17:40

Таку тенденцію останнім часом спостерігають у службі зайнятості. На початок вересня на Чернігівщині налічувалось близько 5 тисяч офіційних безробітних (4,8 тис.), серед яких майже 80 % жінок.

“Українське сценічне вбрання. Смарагдова віднова” 12:17

Всіх, хто цікавиться історією української культури — у широкому розумінні — 5 вересня 2024 року запросили до мистецької дискусії Академічний ансамбль пісні і танцю “Сіверські клейноди” та балетмейстер, дослідник-етнограф, автор серії книг про історію народного танцю і костюму Костянтин Богомаз.

Складні часи вимагаються рішучих дій: як розвивається бізнес на Прилуччині 10:10

Наразі весь бізнес Чернігівщини – прикордонного деокупованого регіону – переживає не найкращі часи. Прилуцький район – не виняток з-поміж п’яти, адже будь-який розвиток потребує інвестицій, іншими словами – надто ризикових рішень під час війни.

 Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань

Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань 10:09

305 медиків з 28 центрів первинної медико-санітарної допомоги, що обслуговують мешканців 49 територіальних громад Чернігівщини, пройшли навчальну програму з профілактики та раннього виявлення раку.