Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 8 вересня, 02:52:44

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 33 чернігівця, за знищене - 11 містян

10.06.2024   11:54Агенцiя

На засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 6 червня затвердили чергові рішення комісій із розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, у рамках державної програми «єВідновлення».

Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджену нерухомість, засідання якої відбулось 23 травня, прийняла 65 рішень, з них:

    33 про надання компенсації на загальну суму 3481697,97 грн;
    19 про відмову (дві заяви – за заявою власника; дві – оскільки виявлено факт недостовірності даних; десять – у зв’язку з неможливістю забезпечити власником свою присутність; дві – оскільки заява про надання компенсації подана особою, яка не може бути отримувачем компенсації; три – оскільки об’єкт нерухомого майна відновлено власником);
    два про зупинення розгляду заяви;
    11 про поновлення розгляду заяви.

На засіданні комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна 30 травня прийняли 44 рішення, з них:

    11 про надання житлового/грошового сертифіката на загальну суму 20 718 379,61 грн;
    33 про відмову (тридцять дві заяви – на підставі заяв заявників; одна – у зв’язку з виявленням недостовірних даних).

Пресслужба Чернігівської міської ради




 

Останні новини Чернігівщини

Прилуцькі поліцейські розшукали трьох зниклих дітей у Київській області 17:51

Усю ніч співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлювали місце знаходження двох хлопчиків 12 та 8 років та 10- річної дівчики, які зникли ввечері. Дітей знайшли на світанку у сусідній області живими та неушкодженими.

Верстатник, слюсар, водій … Жінки Чернігівщини освоюють чоловічі професії 17:40

Таку тенденцію останнім часом спостерігають у службі зайнятості. На початок вересня на Чернігівщині налічувалось близько 5 тисяч офіційних безробітних (4,8 тис.), серед яких майже 80 % жінок.

“Українське сценічне вбрання. Смарагдова віднова” 12:17

Всіх, хто цікавиться історією української культури — у широкому розумінні — 5 вересня 2024 року запросили до мистецької дискусії Академічний ансамбль пісні і танцю “Сіверські клейноди” та балетмейстер, дослідник-етнограф, автор серії книг про історію народного танцю і костюму Костянтин Богомаз.

Складні часи вимагаються рішучих дій: як розвивається бізнес на Прилуччині 10:10

Наразі весь бізнес Чернігівщини – прикордонного деокупованого регіону – переживає не найкращі часи. Прилуцький район – не виняток з-поміж п’яти, адже будь-який розвиток потребує інвестицій, іншими словами – надто ризикових рішень під час війни.

 Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань

Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань 10:09

305 медиків з 28 центрів первинної медико-санітарної допомоги, що обслуговують мешканців 49 територіальних громад Чернігівщини, пройшли навчальну програму з профілактики та раннього виявлення раку.