Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 18 жовтня, 06:34:23

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП у Чернігівському районі

10.06.2024   10:50Агенцiя

Поліцейські Чернігівського райуправління поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув 79-річний водій автомобіля, а двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

7 червня до Чернігівського райуправління поліції надійшло повідомлення, що на автошляху між селами Гарбузин та Єрків в Козелецькій громаді сталася дорожньо-транспортна пригода. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції та слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля марки «Volkswagen Touareg» не впорався з керуванням, внаслідок чого машина злетіла з дороги та потрапила у кювет. Водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці, а двоє його пасажирів (40-річний та 71-річний син з батьком), отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні.

За цим фактом поліція розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).



Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Модульна клініка первинної медичної допомоги днями запрацює у Кіптівській громаді 17:02

Її дещо раніше встановили у селі Чемер у рамках спільного проєкту Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Нові гранти для молоді

Нові гранти для молоді 16:58

Ще більше можливостей для бізнесу з оновленою грантовою програмою Власна справа /грант/, яку адмініструє Державна служба зайнятості!

Очільниця

Очільниця "Слуги народу" Олена Шуляк: Важливо, щоб ветерани мали місце в політиці – на національному, регіональному та місцевому рівнях 14:18

На перших післявоєнних виборах ветерани повинні мати можливість балотуватися і в парламент, і на місцевих виборах – Олена Шуляк

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 17 чернігівців, за знищене – троє містян 12:00

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 16 жовтня затвердив чергові рішення комісій із розгляду питань щодо надання компенсацій за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання 11:11

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.