Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:01:29

«Зустріч зі спортсменами та тренерами — завжди за честь»: В’ячеслав Чаус — у колі чернігівських стрільців

06.09.2022   09:52Агенцiя

З 2007 року і по теперішній час на чемпіонатах світу та Європи з кульової стрільби чернігівська стрільчиня Галина Авраменко завоювала 33 медалі, з яких 15 – золоті.

Зокрема на чемпіонаті світу з кульової стрільби, що відбувся у серпні у французькому місті Шатору, спортсменка в особистих змаганнях з пневматичної зброї у вправі «Рухома мішень» ГП-12 здобула «срібло», а у вправі ГП-11а — «золото».

Чемпіонку та її тренера Геннадія Авраменка сьогодні особисто привітав начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус. А ще — вручив посвідчення кандидатів і майстрів спорту стрільцям обласної школи вищої спортивної майстерності.

«Зустріч зі спортсменами та тренерами завжди за честь, — наголосив В’ячеслав Чаус. — Радий бачити вже знайомі обличчя, бо це свідчить про наполегливу роботу тренерів. А також знайомитися, адже це показник залученості до спорту».

Втім, без уваги не залишилися і наставники спортсменів — їм передали зброю для тренувань.

Варто зазначити, що нині стрільці удосконалюють свої навички, готуючись до чергових змагань, на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» (більшість із них тут же і навчаються). Але деяким, щоб тренуватися, доводиться приїжджати в обласний центр. Тож найбільш обговорюваним питанням було покращення умов тренування.

«Такі зустрічі дуже важливі. Дають відчути себе потрібним, а головне — що все це не даремно», — наголосила Галина Авраменко.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.