Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:32:20

Привітання кращих спортсменів і тренерів з нагоди Дня фізичної культури і спорту України

11.09.2021   11:52Агенцiя

Секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако напередодні Дня фізичної культури і спорту України взяв участь у привітанні та нагородженні кращих спортсменів, тренерів та працівників спортивної галузі Чернігівщини, яке відбулося в обласній державній адміністрації.

10 вересня нагороджених і в їх особі – всю спортивну спільноту Чернігова та Чернігівщини там вітали керівники міста та області.

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації В’ячеслав Чаус, звертаючись до присутніх, наголосив що спорт, медицина та освіта – ті три категорії, без яких успіх нації неможливий. Тому держава має звертати велику увагу на кожну з них. І в тому числі на Чернігівщині, яка має спортивні досягнення та, безперечно, заслуговує на якісну спортивну базу.

Голова Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко відзначила: горда тим, що у спорті Чернігівщина завжди попереду. Вона подякувала тренерам за виховання дітей, які стануть або вже стали гордістю нашої країни. Кожному тренеру і спортсмену вона побажала здоров’я і здобутків на нелегкому спортивному поприщі.

Олександр Ломако теж сказав про гордість за наших спортсменів:

- У всіх згадках про найбільші успіхи і досягнення країни за ці 30 років значну, якщо не більшу частку займали спортивні перемоги.  І це дійсно дуже важливо, ми цим пишаємося. У цьому році ми всі уважно спостерігали спочатку за Чемпіонатом світу з футболу, де гідно виступила збірна України, потім – за Олімпійськими іграми в Токіо. І більшість присутніх, якщо не всі, вставали о 5 ранку, щоб подивитися виступи наших спортсменів і спортсменок. Коли наша чернігівка Олена Костевич здобула чергову олімпійську нагороду – я думаю, що не спали всі і на роботу пішли з гарним і натхненним настроєм. Це дуже багато вартує. Потім були Параолімпійські ігри – і це не останні змагання, в яких ми переживаємо за українців. Важко описати те відчуття, коли грає державний гімн, піднімається жовто-блакитний наш прапор – це радість за спортсмена, за його досягнення, за тренера, за родину, яка його підтримувала. Це дуже важливо, - підкреслив він.

Усіх спортсменів і тренерів він привітав зі святом і побажав, щоб у нас було ще більше перемог. А також висловив переконання, що рано чи пізно завдяки увазі та підтримці держави спортивна галузь в Україні все-таки буде мати таке матеріальне забезпечення, яке для цього потрібне.

Після привітань кожен з них вручив тренерам та спортсменам почесні відзнаки.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини