Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:05:50

Друга ліга. "Карпати" – "Чернігів" – 5:0

06.09.2021   14:41Агенцiя

Львівські "Карпати" переривають безвиграшну серію, яка налічувала три матчі. Підопічні Андрія Тлумака здобувають розгромну домашню перемогу над "Черніговом".

Вже у дебюті зустрічі львів’яни заробили право на штрафний удар. Денис Кожанов навісив у штрафний майданчик, але голкіпер гостей зіграв на виході та вибив м’яч. Наступна атака "зелено-білих" завершилась голом. Володимир Заставний прострілив з правого флангу на ближню стійку та футболіст "Чернігова" Анатолій Романченко переправив м’яч у власні ворота – 1:0.

На 8-ій хвилині карпатівці могли подвоїти свою перевагу. Кожанов здійсний божевільний ривок через пів поля та завдав удару з меж штрафного майданчику, однак воротар суперника парирував постріл нашого капітана. Згодом, на 15-ій хвилині, "леви" забили другий гол у цьому матчі. Амбросій Чачуа якісним ударом замкнув простріл із лівого флангу та зробив рахунок 2:0 на користь "Карпат".

Підопічні Андрія Тлумака повністю контролювали гру та постійно загрожували воротам опонента. У середині першого тайму львівська команда створила чергову небезпеку. Удар Чачуа відбив перед собою кіпер "Чернігова", а на добиванні опинився Максим Гуменюк, але пробив вище воріт. У гостей був свій шанс відзначитися. Віталій Ментей завдавав удару з-за меж карного майданчика, проте воротар "Карпат" Іван Сілецький спокійно та надійно зіграв у цьому епізоді.

Наприкінці першої половини зустрічі "зелено-білі" не зуміли реалізувати чергові нагоди. Кожанов із кутового навісив на Заставного, але м’яч після його удару пролетів повз ворота. Після цього львів’яни вибігли у швидку контратаку. Кожанов не пошкодував і віддав хорошу передачу на Гуменюка, але Максим пробив вище поперечки.

На старті другого тайму Владислав Приймак міг забивати третій гол у ворота гостей. Однак його удар парирував Олександр Ширай. Карпатівці продовжували атакувати. У "Чернігова" були епізоди для того, щоб відіграти бодай один гол. Але Сілецький демонстрував свій клас і не раз рятував "Карпати". Та все ж таки "леви" забили третій м’яч у ворота суперника. Гуменюк завдав влучного удару з меж карного майданчика та не залишив жодних шансів кіперу чернігівської команди – 3:0. Через три хвилини підопічні Андрія Тлумака знову відзначилися. Кожанов виконав ідеальну подачу з кутового та Чачуа більярдним ударом відправив м’яч у сітку воріт. Таким чином оформивши дубль – 4:0.

На 77-ій хвилині львів’яни забили п’ятий гол у ворота "Чернігова". Приймак неймовірним гарматним пострілом відправив м’яч у дев’ятку. Шедевр від 30-го номера "Карпат" – 5:0. Також карпатівці могли претендувати на пенальті. Денис Галенков опинився на газоні, але рефері матчу Олег Когут не призначив одинадцятиметрового удару. Після цього ще Кожанов міг відзначитися у нашому матчі. Однак його удар відбив голкіпер гостей.

Друга ліга. Група "А". 2021/2022. 7 тур

5 вересня. Початок – 17:00. Львів. Стадіон "Україна".
Арбітр – Олег Когут (Тернопіль).
Асистенти арбітра: Сергій Дарійчук (Чернівецька область) та Юрій Зоренко (Київ).
Четвертий арбітр – Софія Причина (Львівська область).
Спостерігач арбітражу – Ромео Буковецький (Закарпатська область).
"Карпати": Сілецький, Сімінін, Болденков, Маткобожик, Ткачук, Приймак (Тітунін, 79), Чачуа (Єрмаченко, 69), Дударенко (Повалій, 65), Заставний (Галенков, 65), Кожанов, Гуменюк (Богач, 65).
Запасні: Вульчин.
Головний тренер – Андрій Тлумак.
"Чернігів": Ширай, Борщ, Лакеєнко (Макаренко, 81), Зенченко, Романченко, Бибік (Шумило, 46), Мироненко (Кривобороденко, 46), Сердюк (Чаус, 46), Порохня, Ментей, Литвиненко (Лазаренко, 69).
Запасні: Вересоцький, Кільдій, Рощинський.
Головний тренер – Валерій Чорний.
Голи: Романченко, 4 (автогол), Чачуа, 15, 67, Гуменюк, 64, Приймак, 77.
Попередження: Заставний, 17 – Сердюк, 12, Кривобороденко, 90+3.

джерело

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.