Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:46:05

“Славутич” Черкаси – “Десна” Чернігів 0:0

05.11.2012   15:44Агенцiя

Дата матчу – 03.11.2012 р. 19 тур. м.Черкаси. Центральний стадіон. 1700 глядачів. +14. Поле – 4. Початок о 15.00.

Арбітри: А.Ісаєв (м.Запоріжжя), С.Дарійчук (Чернівецька обл.), О.Найко (м.Чернівці).

Інспектор матчу: О.Євстратов (м.Одеса).

“Славутич”: Т.Чоларія, С.Бриж, Є.Тарасенко – к/к, О.Тарасенко, М.Білик, О.Фабунмі, С.Грищук (Є.Гуд, 65), В.Кучеревський (В.Ткаченко, 74), М.Сергійчук (Р.Дацюк, 71), Ш.Вайда, С.Белмохтар. Запасні: А.Лєнчінков, М.Лисоконь, Д.Кошелюк, Д.Кобіков. В.о.головного тренера: А.Дейнеко.

“Десна”: А.Федоренко, В.Мельник, Я.Каваців, В.Жук, Д.Анеліков (В.Чуланов, 90+1), О.Стеценко, П.Кондратенко (Б.Кобець, 76), Є.Чепурненко, Р.Луценко (Р.Черненко, 80), В.Бовтрук (Є.Картушов, 68), А.Малюк (Ю.Фарта, 82). Запасні: А.Белошапка, Д.Бровкін. Тренер: О.Рябоконь.

Попередження: Я.Каваців (35), О.Стеценко (77), Є.Чепурненко (90+3) – С.Белмохтар (36), Є.Тарасенко (43), С.Бриж (64), Є.Гуд (76).

Тренерський штаб черкащан у матчі проти незаперечного лідера групи “А” представив на розсуд черкаських вболівальників нову тактичну схему побудови гри “червоно-біло-синіх”, яка, вочевидь, стала несподіванкою і для приїжджої команди.

Протягом гри відчувалася її внутрішня напруга. Обидва суперники міцно (іноді навіть надто жорстко) утримували центр, зводили до мінімуму активність опонента на флангах. Відтак, очікувати на зливу гольових моментів не доводилося. Майстеровитому кадровому підбору чернігівців черкащани протиставили непоступливість та жагу боротьби. Нічийний результат став закономірним підсумком річкового дербі.

Господарі активніше розпочали звітний матч, проте шанс відкрити рахунок мали гості.

Статистика – річ вперта, але її варто ламати! Під керівництвом виконуючого обов’язки головного тренера Анатолія Дейнеко “Славутич” пропускав м’ячі у власні ворота на стартових хвилинах поєдинку. Ох, як тіпнуло серце на восьмому оберті секундної стрілки! Вадим Бовтрук розрізною передачею вивів на ударну позицію Романа Луценка – голкіпер господарів Тимур Чоларія, вчасно залишивши ворота, зреагував на удар півзахисника “Десни”. На підборі Андрій Малюк, здавалося, закидував шкіряну кулю до сітки воріт, проте Євгену Тарасенку зі “стрічки” вдалося відвести загрозу.

У середині першої половини гри небезпечний простріл славутчанина Шандора Вайди мав нагоду замкнути Вадим Кучеревський, а Саїд Белмохтар, зберігши м’яча, викотив його під удар Фабунмі, проте постріл з дуги в Олавале відверто не вдався. Перед перервою ляпом Вадима Мельника, на розчарування трибун, не скористалися нападники черкащан Михайло Сергійчук та Саїд Белмохтар.

На початку другого тайму команди обмінялися уколами. Спочатку чернігівець Євгеній Чепурненко зі штрафного з району кутового прапорця намагався закрутити м’яча під поперечку воріт Чоларії, а потім під удар славутчанина Сергійчука з кута карного майданчика самовіддано ліг Вадим Мельник.

Додав господарям агресивності у нападі вихід Євгена Гуда на заміну. Багатоходову комбінацію “Славутича” повинен був результативно завершувати Белмохтар, але, напевно, помилково прийняв рішення бити на точність.

Штурм воріт “Десни” в заключний відрізок ігрового часу для господарів міг завершитися і пропущеним голом у власні: Юрій Фурта під час швидкої контратаки гостей пробив поряд зі стійкою воріт черкащан.

Центральну гру дев’ятнадцятого туру відвідав президент ПФЛ України Мілетій Бальчос.

В.о.головного тренера ФК “Славутич” Анатолій Дейнеко:

– Зважаючи на турнірне становище, результатом я не задоволений, оскільки нам була потрібна лише перемога. Проте якість командної гри та ставлення хлопців до справи мені імпонують – гра в цілому проходила за нашої переваги.


http://pfl.ua/football_news.php?readmore=6339

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини